Scheiden via internet


Scheiden via internet, is dat mogelijk?

Als je wilt scheiden komt er veel op je af. Je ziet het leven dat jullie samen hebben opgebouwd uit elkaar vallen en moet alleen een nieuwe weg zoeken naar de toekomst. Op veel gedoe met een advocaat en het bijbehorende forse prijskaartje zit je eigenlijk niet te wachten.

Dan is scheiden via internet de oplossing! Snel Samen Scheiden biedt de beste manier om online vlot en soepel uit elkaar te gaan.

Online scheiden

Hoe ga je scheiden via het internet?

Je begint met het kiezen van een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Twijfel je welk pakket geschikt is of wil je zeker weten dat scheiden via internet wat voor jullie is? Via onze website kan je een gratis online test invullen om te kijken wat het beste bij jullie past.

Komt er uit de test dat jullie beter onder begeleiding uit elkaar kunnen gaan, bijvoorbeeld omdat de scheiding heel complex is of omdat jullie niet meer met elkaar praten, dan kan Snel Samen Scheiden jullie adviseren bij het kiezen van bijvoorbeeld een scheidingsdeskundige.

Heb je een pakket gekozen dan zorgen wij er voor dat jullie digitaal alle documenten krijgen die jullie in moeten vullen. Wij kijken alles na en stellen de processtukken op, die jullie dan nog een keer controleren. Daarna komen jullie één maal naar ons kantoor om alles te ondertekenen.

Ten slotte sturen wij de stukken op naar de rechtbank. Als de echtscheiding is goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiden via internet

Hoe lang duurt scheiden via internet?

Scheiden via internet kan je zo lang laten duren als je zelf wilt. De enige wachttijd die er is bestaat uit de tijd die de rechtbank nodig heeft om het echtscheidingsverzoek te beoordelen. Dit duurt twee tot drie weken. Als jullie alle documenten vlot invullen en in goede overeenstemming afspraken kunnen maken hoeft een echtscheiding niet langer te duren dan drie tot vijf weken!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek