Scheiden in Tilburg


Goedkoop en snel scheiden in Tilburg

Hoe zwaar uit elkaar gaan ook is: Een scheiding in Tilburg betekent voor alle gezinsleden ook een nieuw begin. Partners scheiden, maar ouders niet! Bij ieder scheidingsproces zult u veel zaken goed moeten regelen. Wederzijds respect is daarbij een belangrijke factor. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Het is wel belangrijk om alles nauwkeurig en naar waarheid in te vullen. Wij sturen de stukken op naar de rechtbank zodat de scheiding uitgesproken wordt. De rechtbank controleert het convenant en het ouderschapsplan. Je hoeft niet in de rechtbank te verschijnen. Binnen 2 á 3 weken ontvang je de echtscheidingsbeschikking.

Online scheiding aanvragen

Scheiding aanvragen in Tilburg?

Online scheiden kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo doen. Dit is ook zo uniek aan de werkwijze van Snel Samen Scheiden. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Nadat je een pakket op maat gekozen hebt, krijgen jullie een e-mail waar wij om gegevens en documenten vragen. Je vult samen met je partner de gegevens in en je levert de documenten aan die wij nodig hebben om ervoor te zorgen dat jullie goed en netjes uit elkaar kunnen gaan.

online scheiding regelen

Wat kost een scheiding in Tilburg?

Online scheiden in Tilburg is de goedkoopste vorm van scheiden, goedkoper dan wanneer je een advocaat of een mediator inschakelt. Jullie bepalen zelf waar je wel of geen behoefte aan hebt. De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Meer weten over  Snel Samen Scheiden? Klik hier.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek