Scheiden tijdens de Coronacrisis


Het coronavirus raakt iedereen. Het heeft een enorme impact op de hele samenleving. Zeker voor mensen die overwegen te gaan scheiden kan het coronavirus invloed hebben op hun beslissing om de scheiding al dan niet door te zetten. Ga je nu wel of niet scheiden gedurende deze corona-epidemie. En hoe? Want je wenst geen persoonlijk contact.

Hoe kun je tijdens de corona-epidemie toch scheiden?

Als je de berichtgeving nauwlettend in de gaten houdt, zie je dat het virus ook in Nederland snel oprukt en dat het virus steeds dichterbij komt. Mensen kunnen hierdoor bang worden en zich ervan weerhouden om naar buiten te gaan om een kantoor te bezoeken. Zo min mogelijk contact met derden is het beste.

Snel Samen Scheiden helpt jou en je (ex-partner) om de scheiding online te regelen. Vanuit huis en achter je computer. In je eigen tijd en tempo. Op deze wijze kun je samen met je (ex)-partner de scheiding veilig vanuit huis de scheiding in gang zetten en afwikkelen en zo besmetting met corona (COVID-19) zoveel mogelijk voorkomen.

Hoe te werk gaan vanuit huis? Lees het hier.

Scheiden Gelderland

Hoe nu verder?

Nu jij genoodzaakt bent om binnen te blijven en je tijd over hebt, hoef je niet fysiek met een Scheidingsdeskundige of een mediator af te spreken, maar kan de echtscheiding online geregeld worden via de e-mail, videogesprek, telefonisch contact of het opstarten van bijvoorbeeld een kleine WhatsApp groep met drie betrokkenen; jij, je aanstaande ex-partner en de Scheidingsdeskundige of de mediator. Op deze manier hoeft de scheiding geen vertraging op te lopen door het coronavirus! Ook in tijden van besmettingsgevaar- en angst voor het coronavirus kun je scheiden.

 

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek