Scheiden Rotterdam


Scheiden Rotterdam? Ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten om te scheiden in Rotterdam? Kies dan voor eenvoudig en snel uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden! Dit doe je voor het grootste deel online, en jullie hoeven maar één keer naar kantoor te komen. Dat scheelt tijd én geld!

Online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden gaat vlot, soepel en is voordelig. Omdat je kiest voor een pakket weet je altijd waar je financieel aan toe bent en sta je nooit voor vervelende verrassingen achteraf.

scheiding aanvragen online

Hoe werk online scheiden Rotterdam

Op de website van Snel Samen Scheiden kies je voor het pakket dat het beste bij jullie situatie past.  Ieder pakket heeft een vaste prijs. Twijfel je of digitaal uit elkaar gaan wel bij jullie past? Dan doe je eerst de gratis test op onze website.

Scheiden met pakket

Als jullie het pakket gekozen hebben sturen wij de benodigde formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en vragen eventuele extra stukken op. Dit kunnen jullie samen doen, maar ook apart van elkaar. Als jullie de formulieren en eventuele extra stuken digitaal terug hebben gestuurd stellen wij aan de hand daarvan de processtukken op. Deze zenden we nog een keer naar jullie zodat jullie alles door kunnen nemen om te kijken of het klopt en of jullie achter alle gemaakte afspraken staan. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om de stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus er zit altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

scheiden Rotterdam

Snel scheiden in Rotterdam

Na ondertekening dienen wij het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank. Als de rechtbank akkoord heeft gegeven schrijven wij de scheiding in bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Als jullie samen vlot tot afspraken komen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar gaan. Online scheiden in Rotterdam is dus niet alleen voordeling, het gaat ook nog eens snel.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek