Scheiden online


Soepel en professioneel uit elkaar? Scheiden online via Snel Samen Scheiden!

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan en zoeken jullie de beste en meest voordelige manier om dat te doen? Scheiden online met Snel Samen Scheiden is de oplossing! Door online uit elkaar te gaan besparen jullie op een ingewikkeld scheidingstraject met een advocaat. Daarnaast scheelt het veel tijd en hoeven jullie maar één keer naar een kantoor te komen.

Online scheiden doe je bij ons met een pakket. Op onze website staan verschillende pakketten die allemaal een vaste prijs hebben. Uiteraard betekent dit niet dat jullie verder alles zelf moeten doen. Wij beantwoorden al jullie vragen en kunnen een goede mediator uit ons netwerk adviseren als jullie er onderling toch niet uitkomen met het maken van de afspraken.

Scheiden online - Online scheiding aanvragen

Digitaal invullen

Als jullie het pakket hebben gekozen sturen wij de benodigde formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in. Dat kan samen, maar ook apart. Is alles ingevuld dan sturen jullie de formulieren online terug en stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog één keer door. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen.

online scheiding regelen

Scheiden online met een snufje advocaat

Vervolgens dienen wij het verzoek in bij de rechtbank. Het is in Nederland verplicht dat dit gedaan wordt door een advocaat. Dit is dus het enige moment dat een advocaat nodig is. Als de rechtbank het verzoek voor de scheiding heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij jullie gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Scheiden online gaat snel, professioneel en soepel. Als jullie goed onderling afspraken kunnen maken en alle formulieren vlot invullen kunnen jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn!

Online scheiden doe je snel, professioneel en persoonlijk via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek