Scheiden Nijmegen


Scheiden Nijmegen?
Online doe je dat vlot en eenvoudig

Wonen jullie in Nijmegen en omgeving en hebben jullie het besluit genomen te gaan scheiden? Dan hoef je niet ingewikkeld te doen en naar een kantoor te zoeken waar dit voor jullie geregeld kan worden. Scheiden in Nijmegen doe je namelijk gewoon online.

Online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden is eenvoudig, snel en je hoeft er bijna de deur niet voor uit. Je regelt alles gewoon vanachter je computer!

Scheiden Nijmegen

Zes stappen

Dat doe je in een aantal eenvoudige stappen. Eerst kies je het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Wil je zeker weten dat je het juiste pakket kiest of twijfel je of online uit elkaar gaan wel bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test via onze website!

Als jullie het pakket gekozen hebben zorgen wij dat jullie alle formulieren digitaal toegezonden krijgen. Deze vullen jullie online in en sturen ze aan ons terug, eventueel aangevuld met extra benodigde stukken. Kunnen jullie niet meer samen door één deur dan kunnen de formulieren ook apart van elkaar ingevuld worden. Wel moeten jullie samen de afspraken maken over bijvoorbeeld de verdeling van de spullen.

online scheiding regelen

Een keer naar ons kantoor

Als jullie alles aan ons terug hebben gestuurd verwerken wij de gegevens en stellen de processtukken op. Deze sturen we online toe zodat jullie ze nog een keer door kunnen nemen om te kijken of alles klopt. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben locaties door heel Nederland, ook voor Nijmegen zit een kantoor bij jullie in de buurt. Na de ondertekening dienen wij het verzoek voor de scheiding in bij de rechtbank. Wordt het verzoek goedgekeurd dan zorgen wij er ook voor dat de echtscheiding bij de gemeente wordt ingeschreven. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Ook scheiden in Nijmegen doen jullie online via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek