Scheiden na vreemdgaan


Scheiden na vreemdgaan? Dat doe je snel bij Snel Samen Scheiden!

Vreemdgaan is één van de meest gehoorde redenen van scheiden. In de meeste relaties geldt de afspraak dat je nooit met een ander naar bed gaat dan met je partner. Bij vreemdgaan wordt die belofte gebroken. En dat heeft grote gevolgen voor het vertrouwen in een relatie.

Scheiden na vreemdgaan is dus niet ongebruikelijk. Je kan niet meer op de ander vertrouwen, je voelt je aan de kant gezet en bedrogen. Je wilt dan ook het liefst snel uit elkaar zonder al te veel gedoe. De situatie waarin jullie zitten is al moeilijk genoeg.

Scheiden na vreemdgaan

Binnen drie tot vijf weken uit elkaar

Met online uit elkaar gaan bij Snel Samen Scheiden kunnen jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn. Grote voordeel is dat jullie alles digitaal kunnen regelen. Is de relatie dusdanig verstoord dat jullie elkaar niet meer willen zien, dan kunnen jullie ook afzonderlijk van elkaar de formulieren invullen. Belangrijk is wel dat jullie samen afspraken kunnen maken. Lukt dat niet samen of loopt de communicatie helemaal spaak, dan kunnen jullie altijd voor een echtscheidingsmediator kiezen.

Willen jullie weten of online scheiden na vreemdgaan bij jullie past? Doe dan de gratis online test op onze website.

online scheiding regelen

Snel uit elkaar na vreemdgaan

Als jullie besloten hebben online uit elkaar te gaan, dan kiezen jullie via de website eerst het pakket dat goed bij jullie past. Wij sturen alle formulieren digitaal toe, jullie vullen alles in en sturen het terug. Vervolgens controleren wij alle stukken. Daarna komen jullie één maal naar een kantoor bij jullie in de buurt om alles te ondertekenen. Wij dienen alle stukken in bij de rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie ook snel scheiden na vreemdgaan? Met Snel Samen Scheiden regelen jullie alles soepel en vlot online!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek