Scheiden Maastricht


Scheiden Maastricht?
Ga eenvoudig online uit elkaar!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie gaan scheiden en wonen jullie in Maastricht of omgeving? Maak scheiden dan niet ingewikkelder dan deze periode al is, en ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Als jullie gaan scheiden komt er veel op je af. Jullie moeten onderlinge afspraken maken over onder meer de verdeling van het vermogen en de spullen. Hebben jullie samen kinderen? Dan maak je ook afspraken rond het kind, zoals over bij wie het gaat wonen en hoe jullie elkaar als ouders op de hoogte houden van belangrijke informatie. Om het jezelf niet te moeilijk te maken gaan jullie scheiden in Maastricht via Snel Samen Scheiden. Met ons ga je online uit elkaar aan de hand van een pakket. Bijna alles is dus al voor jullie uitgezocht, het enige dat je hoeft te doen zijn de formulieren invullen en eventueel extra stukken opvragen.

Snel scheiden

Scheiden Maastricht met een pakket

Je kiest een pakket van onze website. Daarna sturen wij de formulieren digitaal toe, die jullie online invullen en terugsturen. Daarbij is het belangrijk dat jullie samen goede afspraken kunnen maken. Hebben jullie alles ingevuld en terug gestuurd, dan stellen wij aan de hand van de formulieren de processtukken op. Deze nemen jullie thuis nog een keer door. Is alles akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Ook voor scheiden in Maastricht zit er een kantoor van Snel Samen Scheiden in de buurt!

Scheiden Maastricht

Stukken naar rechtbank

Na het zetten van de handtekening sturen wij de stukken op naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord met de scheiding, dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Jullie hoeven verder niets meer te regelen voor het scheidingstraject.

Scheiden in Maastricht?

Dan doe je zonder gedoe online met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek