Scheiden Lelystad


Scheiden Lelystad?
Met Snel Samen Scheiden gaan jullie vlot door het echtscheidingstraject

Vlot het niet meer tussen jou en je partner en wordt de relatie getekend door ruzie, miscommunicatie of lange periodes van zwijgen? Dan kunnen jullie besluiten te gaan scheiden, zodat jullie elk je eigen weg kunnen gaan. Willen jullie scheiden in Lelystad of omgeving? Dan ga je online uit elkaar via Snel Samen Scheiden! Digitaal gaan jullie snel en soepel uit elkaar.

Scheiden in Lelystad is geen leuke periode. Je moet veel regelen, er moeten afspraken gemaakt worden en jullie moeten geld en goederen verdelen. Dan wil je dat alles soepel gaat en je niets vergeet. Op alles zelf uitzoeken zit je dan niet te wachten. Als je online uit elkaar gaat is het echtscheidingstraject al voor je uitgezet. Je kiest een pakket, vult de formulieren online in en stuurt alles terug. Wij stellen de processtukken op die jullie op kantoor ondertekenen. Daarna sturen wij alles naar de rechtbank en zorgen na akkoord van de rechtbank voor de inschrijving bij de gemeente.

echtscheiding Hoogeveen

Uit elkaar zonder advocaat

Als je online uit elkaar gaat heb je (bijna) geen advocaat nodig. Alleen voor het indienen van de processtukken bij de rechtbank is een advocaat nodig. Dit mag volgens de wet door niemand anders gedaan worden. Verder blijft de advocaat tijdens het hele echtscheidingstraject aan de zijlijn staan. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Alle pakketten hebben een vaste prijs.

Scheiden Lelystad

Mediation bij scheiden Lelystad

Aan de hand van het pakket sturen wij formulieren toe die jullie online invullen en terug sturen. Komen jullie er niet uit met het maken van afspraken of lopen de onderhandelingen vast? Dan is het verstandig mediation te volgen. Wij kunnen een goede mediator uit ons netwerk aanraden. Jullie gaan samen met een mediator om de tafel om te praten. Op die manier dringen jullie door tot de kern van het probleem om zo tot een oplossing te komen. Mediation voorkomt dat een echtscheiding uitloopt in een vechtscheiding. Bovendien verbetert het de relatie tussen jou en je partner, wat ook na de scheiding prettig is, bijvoorbeeld als jullie samen kinderen hebben.

Gaan jullie scheiden in Lelystad? Met Snel Samen Scheiden gaan jullie vlot en soepel uit elkaar!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek