Scheiden Leeuwarden


Scheiden Leeuwarden?
Hier moet je aan denken

Als jullie uit elkaar gaan moet je aan veel dingen denken. Je moet de spullen en het vermogen verdelen, afspraken maken rond de kinderen, de auto en de koopwoning. Ook moet je kijken naar de toekomst. Hoe gaat die er financieel uitzien, moet er alimentatie betaald worden en hoeveel wordt dat dan?

Dan kan het best zijn dat je iets vergeet. Wil je alles zelf uitzoeken, dan maak je het jezelf soms ook te moeilijk. Eenvoudiger is het uit elkaar te gaan aan de hand van een pakket. Scheiden in Leeuwarden kan zelfs extra eenvoudig. Je gaat online uit elkaar met een pakket via Snel Samen Scheiden!

scheiden Leeuwarden

Uit elkaar met een pakket

Op onze website kies je het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Daarna sturen wij de formulieren die jullie moeten invullen digitaal toe. Is alles ingevuld en zijn eventuele extra stukken opgevraagd? Dan zenden jullie alles online terug. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie thuis nog een keer door, waarna jullie naar één van onze kantoren komen om alles te ondertekenen.

Wij zorgen er vervolgens voor dat het verzoek voor de echtscheiding naar de rechtbank gestuurd wordt. Als de rechter dit heeft goedgekeurd zorgen wij ook voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiden online - Online scheiding aanvragen

Ook persoonlijk contact

Tijdens het echtscheidingstraject komt alles aan bod, van de zaken die jullie nu al kunnen en moeten regelen tot dingen die in de nabije toekomst geregeld moeten worden, zoals het aanpassen van verzekeringen en het wijzigen van toeslagen. Mochten jullie tijdens het online traject toch behoefte hebben aan persoonlijk contact dan staan onze professionals voor jullie klaar om de vragen te beantwoorden.

Vlot en soepel scheiden in Leeuwarden

Scheiden in Leeuwarden hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Met een online pakket van Snel Samen Scheiden gaan jullie vlot en soepel uit elkaar zonder dat hier een hoog prijskaartje aan hangt.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek