Scheiden kosten


Scheiden kosten?
Kies voor snel, goedkoop en online

Als het niet meer goed loopt tussen je partner en jou en jullie zijn het punt voorbij dat jullie alles uit kunnen praten is het tijd om uit elkaar te gaan. Als je overweegt om te scheiden, is het begrijpelijk dat je je zorgen maakt over de kosten die hiermee gepaard gaan. Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we transparante pakketten aan voor een vaste prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met een vast pakket is scheiden voordelig. De eerste vraag die je jezelf stelt is dan: wat gaat scheiden kosten? Je gaat eens zoeken op internet en komt diverse manieren tegen om te scheiden. Daar hangen allemaal verschillende prijskaartjes aan.

Scheiden zonder dure advocaat

Wat kost een scheiding met advocaat?

Als je kiest voor begeleiding van een advocaat tijdens het hele scheidingtraject dan kan dat behoorlijk in de kosten lopen. Een advocaat kan al snel 150 tot 200 euro per uur vragen. Als je echt een advocaat nodig hebt omdat je midden in een vechtscheiding zit en jullie er samen absoluut niet uit komen en ook een mediator geen uitkomst kan bieden kan je daar natuurlijk voor kiezen. Maar er zijn ook echtscheidingstrajecten die nauwelijks een advocaat nodig hebben.

Scheiden op afbetaling

Online scheiden kosten

Vooropgesteld: het is bij de Nederlandse wet verplicht dat een advocaat het verzoek voor een scheiding doet bij de rechtbank. Maar tot dat moment kan de advocaat aan de zijlijn blijven staan. Dat scheelt aanzienlijk in kosten dus.

De meest voordelige manier om te scheiden is online. Met Snel Samen Scheiden ga je online uit elkaar met vaste prijspakketten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze pakketten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende situaties en behoeften:

  1. Beëindiging samenleving zonder kinderen: Voor stellen zonder minderjarige kinderen die hun samenleving willen beëindigen.
  2. Beëindiging samenleving met kinderen: Specifiek gericht op stellen met minderjarige kinderen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan de belangen van de kinderen.
  3. Gehuwd zonder kinderen: Voor gehuwde stellen zonder minderjarige kinderen die willen scheiden.
  4. Gehuwd met kinderen: Ontworpen voor gehuwde stellen met minderjarige kinderen, waarbij zowel de belangen van de ouders als die van de kinderen serieus worden genomen.

Met deze pakketten bieden we een oplossing voor diverse situaties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw specifieke omstandigheden past. Deze pakketten hebben een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. De situatie is immers al lastig genoeg. Daar kan je geen torenhoge kosten voor scheiden bij gebruiken.

Scheiden kosten

Scheiden kosten gespreid betalen

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat het totaalbedrag van een scheiding soms een uitdaging kan vormen, vooral als je financiën wat krapper zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid tot gespreid betalen. Met gespreid betalen betaal je niet direct het volledige bedrag, maar kun je in termijnen betalen met een maandbedrag dat past bij je financiële situatie.

Dit biedt je de flexibiliteit om de kosten van het scheiden te spreiden over een langere periode, waardoor het totaalbedrag beter in je budget past. Het is een ideale oplossing als het totaalbedrag nét even niet uitkomt, maar je toch de stap wilt zetten om te scheiden.

Vlot uit elkaar

Bij Snel Samen Scheiden streven we ernaar om het scheidingstraject zo transparant, duidelijk en betaalbaar mogelijk te maken. Met onze vaste prijspakketten weet je precies waar je aan toe bent, terwijl de mogelijkheid tot gespreid betalen je de financiële flexibiliteit biedt die je nodig hebt. Zo kun je met vertrouwen de volgende stap zetten richting een nieuwe toekomst.

Online regelen jullie alles zelf en heb je de scheiden kosten inzichtelijk. Wij sturen de formulieren in die jullie invullen. Wij stellen de processtukken op, jullie komen vervolgens één keer naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente als de scheiding door de rechtbank is goedgekeurd. Online scheiden is niet alleen voordelig, het gaat ook nog eens heel soepel en vlot!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek