Scheiden kosten


Wat gaat scheiden kosten?

Met een vast pakket is scheiden voordelig. Als het niet meer goed loopt tussen je partner en jou en jullie zijn het punt voorbij dat jullie alles uit kunnen praten is het tijd om uit elkaar te gaan. De eerste vraag die je jezelf stelt is dan: wat gaat scheiden kosten?

Je gaat eens zoeken op internet en komt diverse manieren tegen om te scheiden. Daar hangen allemaal verschillende prijskaartjes aan.

Scheiden zonder dure advocaat

Scheiden met advocaat

Als je kiest voor begeleiding van een advocaat tijdens het hele scheidingtraject dan kan dat behoorlijk in de kosten lopen. Een advocaat kan al snel 150 tot 200 euro per uur vragen. Als je echt een advocaat nodig hebt omdat je midden in een vechtscheiding zit en jullie er samen absoluut niet uit komen en ook een mediator geen uitkomst kan bieden kan je daar natuurlijk voor kiezen. Maar er zijn ook echtscheidingstrajecten die nauwelijks een advocaat nodig hebben.

Scheiding aanvragen kosten

Online scheiden kosten

Vooropgesteld: het is bij de Nederlandse wet verplicht dat een advocaat het verzoek voor een scheiding doet bij de rechtbank. Maar tot dat moment kan de advocaat aan de zijlijn blijven staan. Dat scheelt aanzienlijk in kosten dus.

De meest voordelige manier om te scheiden is online. Met Snel Samen Scheiden ga je online uit elkaar met een pakket. Deze pakketten hebben een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. De situatie is immers al lastig genoeg. Daar kan je geen torenhoge kosten voor scheiden bij gebruiken.

Vlot uit elkaar

Online regelen jullie alles zelf. Wij sturen de formulieren in die jullie invullen. Wij stellen de processtukken op, jullie komen vervolgens één keer naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente als de scheiding door de rechtbank is goedgekeurd. Online scheiden is niet alleen voordelig, het gaat ook nog eens heel soepel en vlot!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek