Scheiden Haarlem


Scheiden Haarlem lastig?
Niet met Snel Samen scheiden!

Wonen jullie in Haarlem of omgeving en hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie gaan scheiden? Jullie kunnen goed samen door één deur en onderlinge afspraken maken is ook geen probleem. Dan is online scheiden in Haarlem ideaal voor jullie situatie.

Online uit elkaar gaan doe je met Snel Samen Scheiden. Je gaat scheiden aan de hand van een pakket, dat een vaste prijs heeft. Daardoor kom je ook niet voor financiële verrassingen achteraf te staan.

Scheiden Haarlem

Gratis online test

Twijfel je of online uit elkaar gaan wel bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website. Aan de hand daarvan zie je of het verstandig is online uit elkaar te gaan of dat jullie beter op de ’traditionele’ manier kunnen scheiden. Is laatste de uitkomst van de test? Dan raden we graag een scheidingsdeskundige aan uit ons uitgebreide netwerk door het hele land.

Als je een pakket gekozen hebt sturen wij de bijbehorende formulieren toe. Deze vullen jullie online in en sturen ze terug, Daarbij is het belangrijk dat jullie zelf goed onderlinge afspraken kunnen maken.

Goedkope scheiding online

Processtukken tekenen

Als wij de formulieren ontvangen hebben stellen wij aan de hand van de antwoorden en afspraken de processtukken op. Deze stukken sturen we jullie nog een keer digitaal toe, zodat jullie alles kunnen doornemen. Is de tekst akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door het hele land, er zit dus ook één in de buurt van Haarlem. Op kantoor zetten jullie de handtekening onder de stukken. Daarna sturen wij alles op naar de rechtbank.

De rechtbank neemt de stukken door. Is de rechtbank akkoord met de echtscheiding dan zorgen wij er voor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente. Daarvoor hoeven jullie zelf dus niets meer te regelen.

Ook een vlot en eenvoudig scheiden in Haarlem?

Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek