Scheiden goedkoop


Hoe houd je scheiden goedkoop? Door online uit elkaar te gaan!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Dan willen jullie dat het liefst snel en voordelig doen. Een scheiding is al lastig genoeg, dan zitten jullie niet te wachten op een slepend traject waar een prijskaartje aan hangt. Dus hoe houd je scheiden goedkoop? Door online uit elkaar te gaan via Snel Samen Scheiden! Online scheiden is voordelig, snel en eenvoudig.

Via Snel Samen Scheiden gaan jullie uit elkaar aan de hand van een pakket. Dat pakket heeft een vaste prijs. Je komt dus niet voor financiële verrassingen achteraf te staan. De pakketten staan op de website en voor bijna iedere situatie hebben we een passend pakket.

Na het kiezen van het juiste pakket sturen wij alle formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en zorgen voor de eventuele extra gevraagde stukken. Jullie kunnen alles samen invullen, maar ook apart van elkaar.

Online scheiden

Bijna alles online

Daarna zenden jullie alles aan ons. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op die jullie nog een keer ontvangen om alles na te kijken. Is alles akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om de stukken te ondertekenen. Een scheiding goedkoop houden doe je ook door minder reiskosten te maken!

Daarna sturen wij het verzoek tot echtscheiding naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord van zorgen wij er voor dat de echtscheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel uit elkaar.

Goedkope scheiding online

Uit elkaar gaan zonder advocaat

Scheiden goedkoop houden doe je door weinig gebruik te maken van een advocaat. Dat is het grote voordeel van online uit elkaar gaan. Advocaten vragen immers flinke tarieven . Maar als jullie samen en in goede harmonie afspraken kunnen maken is een advocaat helemaal niet nodig. Alleen in het laatste deel van het echtscheidingstraject is een advocaat even nodig. Het is namelijk bij de Nederlandse wet verplicht dat een advocaat de stukken naar de rechtbank stuurt. Niemand anders mag dit doen.

Scheiden goedkoop houden is dus helemaal niet moeilijk als je online uit elkaar gaat via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek