Scheiden Friesland


Scheiden in Friesland? Regel het eenvoudig online!

Woon je in de provincie Friesland en wil je scheiden zonder veel gedoe of een hoge factuur? Dan kies je voor online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden! Kies het pakket dat het beste bij jullie situatie past en regel de scheiding eenvoudig en snel online.

Scheiden is al ingewikkeld genoeg met alle dingen die jullie samen moeten regelen, de afspraken die jullie moeten maken en de emoties die soms hoog op kunnen lopen. Dan wil je geen complexe scheidingsprocedure met een dure advocaat, waardoor het allemaal vaak nog lastiger wordt. Je wilt het liefst een vlotte, eenvoudige manier om soepel uit elkaar te gaan.

Scheiden Friesland

Scheiden in zeven eenvoudige stappen

Bij ons ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Jullie kiezen samen het pakket dat bij jullie situatie past. Daarna sturen wij de benodigde documenten digitaal toe. Online vullen jullie alles in en zorgen voor de gevraagde aanvullende stukken. Wij lopen alles een keer na, waarna jullie naar ons kantoor in Leeuwarden of Heerenveen komen om alle stukken te ondertekenen. Wij dienen de processtukken in bij de rechtbank. Is alles akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving van de echtscheiding bij de gemeente.

Scheiden online - Online scheiding aanvragen

Digitaal uit elkaar

Met Snel Samen Scheiden regel je alles digitaal. Dat kan samen met je partner, of afzonderlijk van elkaar. Jullie hoeven slechts eenmalig naar één van onze kantoren in Friesland te komen om alle documenten te ondertekenen. Wij hebben kantoren in Heerenveen en Leeuwarden.

Scheiden in Friesland

Twijfelen jullie of online scheiden in Friesland iets voor jullie is? Op onze website kan je een gratis online test invullen om te kijken of deze vorm van scheiden bij jullie situatie en wensen past.

Wil je snel en soepel scheiden in Friesland zonder hoog prijskaartje? Met Snel Samen Scheiden kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek