Scheiden Enschede


Scheiden Enschede lastig?
Niet als je online uit elkaar gaat!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie uit elkaar gaan? Dat is geen besluit dat je zomaar hebt genomen. Waarschijnlijk zijn daar weken van nadenken over heen gegaan. Je gaat eens zoeken op internet om te zien wat de beste manier is om uit elkaar te gaan, en komt woorden als ‘advocaat’ en ‘mediation’ tegen. Dat klinkt lastig en bovendien duur, en dat is waar je nu niet op zit te wachten.

Gelukkig hoeven jullie het jezelf helemaal niet moeilijk of duur te maken. Ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Bij ons ga je uit elkaar met een pakket, dat een vaste prijs heeft en waarbij het meeste al voor je geregeld is. Het enige dat je hoeft te doen is onderling afspraken maken.

Scheiden Enschede

Scheiden Enschede met een pakket

Bij ons ga je uit elkaar met een pakket. We hebben pakketten voor bijna iedere situatie. Ieder pakket heeft een vaste prijs, zodat je altijd weet waar je financieel aan toe bent. Wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie en de situatie past? Doe dan de gratis online test op onze website.

Digitaal uit elkaar

Nadat je een pakket hebt gekozen sturen wij de benodigde formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en sturen ze weer terug. Wij stellen de processtukken op, die jullie nog een keer doornemen. Is alles akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om een handtekening te zetten. Wij sturen alles op naar de rechtbank. Geeft de rechtbank akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Beschikking echtscheiding

Scheiden Enschede zonder advocaat

Met online uit elkaar gaan heb je dus geen advocaat nodig die je het hele traject bijstaat. Alleen aan het einde van het traject is een advocaat even nodig. In Nederland mag namelijk alleen een advocaat de processtukken indienen bij de rechtbank. Voor de rest hoeft hij niets te doen, wat behoorlijk scheelt in de kosten voor een scheiding.

Willen jullie scheiden in Enschede? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek