Scheiden, en nu?


Scheiden, en nu?

Hebben jullie besloten dat het beter is uit elkaar te gaan? Dan komt er veel op je af. Je moet spullen en vermogen verdelen, er moeten afspraken gemaakt worden over een eventueel koophuis en kinderen. Dat kan allemaal best ingewikkeld worden. Scheiden, en nu?

Als jullie goed met elkaar omgaan en met elkaar praten hoef je een echtscheidingstraject niet moeilijker te maken dan de hele periode daar om heen al is. Je gaat dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden.

Scheiden en nu

Voordelen van online uit elkaar gaan

Online uit elkaar gaan heeft veel voordelen. Je hoeft maar één keer naar kantoor, de rest regel je allemaal thuis. Dit scheelt in tijd en reiskosten. Bovendien is het altijd makkelijker dingen te regelen vanuit de rust van je eigen huis.

Daarnaast gaat online uit elkaar gaan vlot en sneller dan de traditionele manier van scheiden. Dit komt omdat je niet vast zit aan vaste afspraken op een kantoor, maar alle formulieren in je eigen tijd en tempo in kunt vullen.

Ten slotte is het goedkoper. Omdat je geen begeleider hebt die het hele traject met je mee gaat hoef je hier ook niet voor te betalen. Uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden gaat met een pakket dat een vaste prijs heeft. Natuurlijk krijg je wel persoonlijke begeleiding als je hier behoefte aan hebt, bijvoorbeeld als jullie er toch niet uit komen met het maken van afspraken, of als er iets onduidelijk is in het scheidingstraject.

scheiden wat moet ik regelen

Scheiden, en nu

Online uit elkaar gaan is de meest eenvoudige manier van scheiden, zonder veel gedoe en minder tijdrovend dan ’traditioneel’ uit elkaar gaan. Bovendien kom je niet voor financiële verrassingen achteraf te staan omdat wij werken met vaste prijzen.

Wil jij ook snel scheiden zodat jullie beide aan een leven alleen kunnen gaan bouwen? Dan ga je uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek