Scheiden en kinderen


Scheiden en kinderen
Afspraken maken en beschermen

Een scheiding is nooit eenvoudig, vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn. Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat het van vitaal belang is om het welzijn en de belangen van de kinderen voorop te stellen. Daarom bieden we een snel, betaalbaar en online scheidingstraject aan, inclusief de mogelijkheid van scheiden op afbetaling.

Convenant en ouderschapsplan

Wanneer je getrouwd bent en een scheiding overweegt, is het noodzakelijk om afspraken te maken over de verdeling van jullie bezittingen en verplichtingen. Dit wordt vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Om ervoor te zorgen dat jullie kinderen niet tussen de strijd van de ouders terechtkomen, is het wettelijk verplicht om ook afspraken over de kinderen vast te leggen in een ouderschapsplan. Dit plan bevat alle regelingen met betrekking tot de kinderen. Hoewel de relatie als partners eindigt, blijf je altijd ouders van jullie kinderen.

vlug scheiden

Alimentatie bij scheiden en kinderen

Het online berekenen van de kinderalimentatie is een belangrijke stap om duidelijkheid te verschaffen over de financiële bijdrage voor de kinderen. Jullie kunnen hier bekijken hoeveel kinderalimentatie betaald moet worden, en zelfs partneralimentatie berekenen als dat van toepassing is. Deze berekening is gebaseerd op de gegevens die jullie aanleveren.

In het geval van specifieke afspraken die buiten de berekening vallen, kunnen jullie altijd een zuivere berekening door ons laten opstellen en toevoegen aan jullie pakket.

scheiden en kinderen

Afspraken op maat
Bescherming voor iedereen

Bij Snel Samen Scheiden bieden we de flexibiliteit om jullie specifieke situatie te weerspiegelen in de gemaakte afspraken. Jullie leveren de benodigde gegevens aan, zoals wie in de woning blijft en hoe de financiële regelingen worden verdeeld. Evenzo kunnen jullie de omgangsregeling voor de kinderen vormgeven zoals jullie dat het beste achten.

Wij zorgen ervoor dat alle overeengekomen afspraken juridisch correct worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Op deze manier krijgen jullie de bescherming en zekerheid die nodig zijn voor de toekomst.

Scheiden en kinderen
Afwikkeling op eigen tempo

Bij Snel Samen Scheiden staan we voor een afwikkeling op jullie eigen tempo. Als jullie beide willen dat de scheiding snel wordt afgehandeld, kan dat. Hebben jullie meer tijd nodig om alles te regelen, dan is dat ook prima. De regie ligt in jullie handen.

Ontdek hoe Snel Samen Scheiden jullie kan helpen om de scheiding soepel en in het belang van jullie kinderen te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, inclusief scheiden op afbetaling. We zijn er om je door deze uitdagende tijd te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek