Scheiden Den Haag


Scheiden Den Haag
Dat doe je online!

Ga jij scheiden in Den Haag en zoek je naar een vlotte en eenvoudige manier? Als je eens rondkijkt op internet zie je vooral ingewikkelde scheidingstrajecten met een advocaat. Daar hangt een prijskaartje aan dat je liever niet ziet. Ook heb je geen zin om steeds naar een kantoor te gaan om te overleggen. Liever regel je alles vanuit huis.

Dan ga je online uit elkaar via Snel Samen Scheiden. Via Snel Samen Scheiden regel je bijna alles vanuit huis. Je hoeft maar één keer naar een kantoor te komen.

Scheiden Den Haag

Onderling afspraken maken

Je gaat uit elkaar aan de hand van een pakket. Daardoor is het hele echtscheidingstraject al voor je uitgezet. Op die manier hoef je dus ook niet bang te zijn dat je iets vergeet.

Voorwaarde is wel dat jullie goede onderlinge afspraken kunnen maken. Lukt dat niet of verloopt de communicatie op een andere manier stroef? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk aanraden. Ook voor scheiden in Den Haag zit een goede mediator bij jullie in de buurt.

Samen met de mediator gaan jullie om de tafel om te praten over waar de onderhandelingen vastlopen. Samen dringen jullie door tot de kern van het probleem om vervolgens tot een oplossing te komen. Die oplossing komt uit jullie zelf, niet uit de mediator. De mediator is een neutrale partij. Mediation is vrijwillig. Het voorkomt vaak dat een echtscheiding uitloopt op een vechtscheiding.

scheiding aanvragen

Vlot gescheiden

Als jullie goede afspraken hebben gemaakt vullen jullie alle formulieren in en sturen deze online aan ons. Wij stellen aan de hand van de formulieren de processtukken op, die wij jullie nog een keer digitaal toesturen voor akkoord. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar een kantoor om alles te ondertekenen. Wij sturen de stukken op naar de rechtbank, na akkoord van de rechtbank zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Online scheiden in Den Haag

Als jullie snel alles invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn. Online scheiden in Den Haag is dus niet alleen voordelig, het gaat ook nog eens vlot.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek