Scheiden Delft


Scheiden Delft?
Maak het jezelf makkelijk en ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Dan komt er veel op jullie af. Er moet van alles geregeld worden, afspraken moeten worden gemaakt, één van beide of beide partners moeten een andere woonruimte vinden en spullen en vermogen moeten worden verdeeld. Het laatste waar je op zit te wachten is een ingewikkeld scheidingstraject waarbij je alles zelf uit moet zoeken, of waarbij een advocaat jullie door het scheidingstraject loodst.

Daarom ga je online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Met ons ga je uit elkaar zonder prijzige advocaat of ingewikkeld traject, maar met een pakket waarbij je bijna niets anders hoeft te doen dan onderling goede afspraken maken en formulieren invullen.

Echtscheiding Eindhoven online regelen

Kies je pakket

Het werkt heel simpel. Via onze website kies je het pakket dat het beste bij je past. Je vult de formulieren in die wij je toesturen en vraagt eventuele extra stukken aan. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Die nemen jullie nog een keer goed door. Is alles dat in de stukken staat akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus ook voor scheiden in Delft zit er een kantoor bij jullie in de buurt. Op kantoor zetten jullie de handtekening onder de stukken. Wij sturen daarna alles naar de rechtbank. Jullie hoeven daarna niets meer te doen, bij akkoord van de rechtbank zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiden Delft

Scheiden Delft met mediator

Komen jullie tijdens het invullen van de formulieren tot de conclusie dat het toch niet goed lukt om afspraken te maken? Wij hebben een breed netwerk van mediators. Met een mediator praten jullie over het probleem of het misverstand. Samen dringen jullie door tot de kern van het probleem zodat dit uitgepraat kan worden. Daarmee trek je de communicatie weer vlot en kunnen jullie afspraken maken over de scheiding.

Scheiden in Delft hoeft helemaal niet lastig te zijn. Ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden en jullie gaan vlot en soepel door het scheidingstraject!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek