Scheiden in Breda


Goedkoop en snel scheiden in Breda

Als je uit elkaar gaat, dan moet er veel gebeuren. Aan de ene kant moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Aan de andere kant staan de emoties dat vaak in de weg. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Het is wel belangrijk om alles nauwkeurig en naar waarheid in te vullen. Daarbij zijn wederzijds respect en goede communicatie belangrijke factoren. Wij sturen de stukken op naar de rechtbank zodat de scheiding uitgesproken wordt.

Online scheiding aanvragen

Scheiding aanvragen in Breda?

Je kiest zelf een pakket op maat, zodat je niet te veel betaalt en precies krijgt wat jullie nodig hebben om op een goede manier uit elkaar te gaan. Online scheiden in Breda kun je in je eigen tijd en in je eigen tempo doen. Dit is ook zo uniek aan de werkwijze van Snel Samen Scheiden. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. De rechtbank controleert het convenant en het ouderschapsplan. Je hoeft niet in de rechtbank te verschijnen. Binnen 2 á 3 weken ontvang je de echtscheidingsbeschikking.

online scheiding regelen

Wat kost een scheiding in Breda?

Online scheiden is de goedkoopste vorm van scheiden, goedkoper dan wanneer je een advocaat of een mediator inschakelt. Jullie bepalen zelf waar je wel of geen behoefte aan hebt. De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Meer weten over  Snel Samen Scheiden? Klik hier.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek