Scheiden Amsterdam


Scheiden Amsterdam lastig?
Niet als je online uit elkaar gaat!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en wonen jullie in Amsterdam of omgeving? Scheiden in Amsterdam kan best ingewikkeld zijn. Er zijn veel scheidingsbureaus waar je uit kunt kiezen, maar een scheidingsbureau betekent ook dat je daar een aantal keer heen moet om te overleggen. Kan dat niet makkelijker?

Jazeker: door online uit elkaar te gaan via Snel Samen Scheiden in Amsterdam. Als je online uit elkaar gaat volg je een vast traject, weet je dankzij de vaste prijs waar je financieel aan toe bent en hoef je maar één keer naar kantoor

scheiden Amsterdam

Vaste prijs

Als je online gaat scheiden in Amsterdam via Snel Samen Scheiden kies je uit een pakket op onze website. De pakketten hebben een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je financieel aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. We hebben pakketten voor iedere situatie. Wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie past? Doe dan eerst de gratis test op onze website.

Vast traject

Als je een pakket gekozen hebt sturen wij alle formulieren digitaal naar jullie toe. Daarmee is het echtscheidingstraject dadelijk voor jullie uitgezet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets vergeet of over het hoofd ziet. Het enige dat je hoeft te doen zijn de formulieren invullen en online terug sturen, en eventuele aanvullende stukken op te vragen om mee te sturen.

Goedkope scheiding online

Eenmalig naar kantoor

Als alle formulieren terug zijn gestuurd stellen wij de processtukken op, die jullie thuis nog een keer doorlezen. Zijn alle stukken akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Dit is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen. Dat scheelt veel tijd en reiskosten!

Eenvoudig en soepel scheiden in Amsterdam?

Met Snel Samen Scheiden ga je vlot online uit elkaar!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek