Scheiden Almere


Scheiden Almere?
Ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan? Dan komt er veel op jullie af. Je gaat eens zoeken op internet om te kijken hoe je een echtscheidingstraject het beste aanpakt. Dat blijkt nog best lastig te zijn en je moet aan veel dingen tegelijk denken. Bovendien schrik je van de prijzen. Kan dat niet anders? Jazeker kan dat anders. Je kunt online scheiden in Almere met Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan is soepel, goedkoop en vlot. Bovendien hoef je zelf aan niets te denken, het hele traject is voor jullie uitgezet.

scheiden Almere

Met een pakket scheiden

Dat komt omdat jullie uit elkaar gaan aan de hand van een pakket. Van de website kiezen jullie het juiste pakket. Twijfel je of online uit elkaar gaan wel iets voor jullie is? Doe dan eerst de gratis test op onze website om het zeker te weten. Kiezen jullie toch liever voor ’traditioneel’ uit elkaar gaan dan kunnen wij een professional uit ons netwerk adviseren die jullie verder meeneemt in dit traject.

Eenmalig naar kantoor

Nadat jullie het pakket hebben gekozen sturen wij de formulieren toe die jullie digitaal invullen en online terug sturen, aangevuld met eventuele extra stukken. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze sturen we jullie toe zodat jullie ze nog een keer door kunnen nemen. Is alles akkoord en staan jullie nog steeds achter de gemaakte afspraken? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. We hebben kantoren door het hele land, er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt, ook als jullie willen scheiden in Almere.

Goedkope scheiding online

Alles geregeld

Na de ondertekening sturen wij alles op naar de rechtbank. Dit mag in Nederland alleen gedaan worden door een advocaat. Het is ook de enige keer in het echtscheidingstraject dat een advocaat nodig is. Dat scheelt behoorlijk in de kosten voor scheiden in Almere.

Vlot scheiden in Almere

Als de rechter akkoord is zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Als jullie vlot afspraken kunnen maken, de formulieren invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek