Pakket 2

Beëindiging samenleving (met kinderen)

Vraag offerte aan

Je bent niet getrouwd, maar je hebt wel kinderen samen met je partner. Om misverstanden te voorkomen en om te voorkomen dat jullie kinderen de dupe worden en tussen jullie in komen te staan is het verstandig afspraken vast te leggen in een ouderschapsplan. Het is goed om een ouderschapsplan op te laten stellen waarin alle afspraken staan met betrekking tot de kinderen. Je gaat dan wel als partners uit elkaar, maar je blijft te allen tijde ouders van jullie kinderen.

Door middel van het online berekenen van de kinderalimentatie kunnen jullie in onderling overleg een bedrag afspreken. Dit checken wij aan de hand van de door jullie aangeleverde gegevens. Het is mogelijk om een zuivere berekening op te laten stellen door ons. Mochten jullie dit liever hebben dan kan je deze optie toevoegen aan jullie pakket.

Jullie leveren de gegevens aan en bekijken samen hoe bijvoorbeeld de omgangsregeling eruit gaat zien. Wij vinden het belangrijk dat alles wat afgesproken wordt, juridisch en correct vertaald wordt in het ouderschapsplan en wij checken dit dan ook.

Wil je liever begeleiding bij je scheiding? Neem dan contact op met Deskundig Scheiden.

Betaal in je eigen tempo
Snel Samen Scheiden is de eerste aanbieder in Nederland die online scheiden op afbetaling mogelijk maakt. Uiteraard kan je, na akkoord van de offerte, ook direct betalen via iDEAL. Lees hier meer over de betaalmogelijkheden.

 

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek