Pakket 2

Ongehuwd met kinderen

Direct aanmelden

Je bent niet getrouwd, maar je hebt wel kinderen samen met je partner. Om misverstanden te voorkomen en om te voorkomen dat jullie kinderen de dupe worden en tussen jullie in komen te staan is het verstandig afspraken vast te leggen in een ouderschapsplan. Het is goed om een ouderschapsplan op te laten stellen waarin alle afspraken staan met betrekking tot de kinderen. Je gaat dan wel als partners uit elkaar, maar je blijft te allen tijde ouders van jullie kinderen.

Door middel van het online berekenen van de kinderalimentatie kunnen jullie in onderling overleg een bedrag afspreken. Dit checken wij aan de hand van de door jullie aangeleverde gegevens. Het is mogelijk om een zuivere berekening op te laten stellen door ons. Mochten jullie dit liever hebben dan kan je deze optie toevoegen aan jullie pakket.

Jullie leveren de gegevens aan en bekijken samen hoe bijvoorbeeld de omgangsregeling eruit gaat zien. Wij vinden het belangrijk dat alles wat afgesproken wordt, juridisch en correct vertaald wordt in het ouderschapsplan en wij checken dit dan ook.

Mocht je liever begeleiding hebben bij het maken van de afspraken dan kan dat ook. Er wordt dan een afspraak gemaakt om samen met een deskundige alles te bespreken op een kantoor bij jullie in de buurt.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test