Pakket 3

Gehuwd zonder kinderen

Vraag offerte aan

Als je getrouwd bent en je wilt scheiden dan moet er een convenant komen waarin alle afspraken staan over de verdeling van alles wat jullie hebben. Door middel van het online berekenen van de partneralimentatie kunnen jullie bekijken of en zo ja hoeveel partneralimentatie er betaald moet gaan worden. In onderling overleg kunnen jullie een ander bedrag afspreken. Dit checken wij aan de hand van de door jullie aangeleverde gegevens. Het is mogelijk om een zuivere berekening op te laten stellen door ons. Mochten jullie dit liever hebben dan kan je deze optie toevoegen aan jullie pakket.

Jullie leveren de gegevens aan waar wij om vragen en bekijken samen naar wie bijvoorbeeld in het huis blijft wonen en wie welke bankrekening houdt. Wij vinden het belangrijk dat alles wat afgesproken wordt, juridisch en correct vertaald wordt in het convenant en wij checken dit dan ook.

Wij staan voor een afwikkeling op eigen tempo. Willen jullie beiden dat het snel geregeld is dan kan dat. Hebben jullie meer tijd nodig dan is dat ook prima. Jullie hebben dit zelf in de hand. Het griffierecht ad € 314 dient apart betaald te worden.

Wil je liever begeleiding bij je scheiding? Neem dan contact op met Deskundig Scheiden.

Betaal in je eigen tempo
Snel Samen Scheiden is de eerste aanbieder in Nederland die online scheiden op afbetaling mogelijk maakt. Uiteraard kan je, na akkoord van de offerte, ook direct betalen via iDEAL. Lees hier meer over de betaalmogelijkheden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek