Over ons


Over Snel Samen Scheiden

Snel Samen Scheiden is een initiatief van Deskundig Scheiden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 01166206.

Het kantoor is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de afwikkeling van snelle echtscheidingen. Snel Samen Scheiden is een succesformule en marktleider op het gebied van online scheiden in Nederland.

Ons team van ervaren (vFAS)-advocaten, juristen, mediators en juridisch medewerkers adviseert en begeleidt stellen die uit elkaar gaan. Ons team van deskundigen zet zich ervoor in dat de online scheiding binnen 3 á 5 weken geregeld is. Wij zijn al jarenlang werkzaam geweest binnen het notariaat en de topadvocatuur van Nederland.

Waarom Snel Samen Scheiden?

Er zijn veel partijen die echtscheidingen online aanbieden. Bij de meeste aanbieders dien je zelf de processtukken (grotendeels) op te stellen. Denk hierbij aan het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Het is dan onduidelijk of de opgestelde processtukken volledig en juridisch correct worden ingevuld. De meeste aanbieders controleren de inhoud van de stukken niet of nauwelijks. Zij dienen de stukken in bij de rechtbank zonder gedegen toezicht.

Wij onderscheiden ons daarmee van de rest.

Wij doen het namelijk anders. Jullie sturen de gevraagde gegevens naar ons toe. Vervolgens stellen wij de processtukken (convenant en ouderschapsplan) op. Niet jullie! Op deze manier weten jullie zeker dat alles voor beide partijen juridisch en correct geregeld wordt. Via Snel Samen Scheiden kun je in je eigen tijd en op zelf gekozen tempo scheiden. Eventueel met behulp van één van onze deskundigen. Hierdoor worden toekomstige gerechtelijke procedures voorkomen!

Stappen

Met het doorlopen van de volgende stappen kun je snel en gemakkelijk de echtscheidingsprocedure doorlopen.

Stap 1

Pakket op maat

Je kiest zelf een pakket op maat afhankelijk van je situatie. Als je niet zeker weet welk pakket je moet kiezen, doe dan de gratis online test of neem contact met ons op.


Stap 2

Gegevens invullen

Op het moment dat je een pakket op maat gekozen hebt, krijgen jullie een e-mail waar wij om gegevens en documenten vragen. Samen met je partner lever je de gegevens aan.


Stap 3

Verwerking van gegevens

Wij verwerken de gegevens die jullie aanleveren en stellen de processtukken op, zodat jullie zeker weten dat alles juridisch en correct geregeld zal worden.


Stap 4

Nakijken concept-stukken

Wij sturen de concept-stukken naar jullie toe en dit kunnen jullie rustig doorlezen.


Stap 5

Stukken ondertekenen

Jullie zullen eenmaal via een videoverbinding een persoonlijk gesprek hebben met één van onze advocaten. De familierechtadvocaat zal de processtukken juridisch controleren en uw identiteit verifiëren.


Stap 6

Afwikkeling scheiding

Wij sturen de stukken naar de rechtbank en binnen 2 á 3 weken ontvang je de echtscheidingsbeschikking. Vervolgens wordt de echtscheidingsbeschikking ingeschreven bij de gemeente.


Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek