Online scheiding


Snel scheiden? Regel het online!

Niet alle relaties houden hun gouden randje. In sommige relaties kan er een moment komen dat het tussen je partner en jou niet meer vlot. Uit elkaar gaan is dat de beste keuze om jullie beide een betere toekomst te geven. Het liefst wil je uit elkaar zonder te veel gedoe of een dure advocaat. De situatie is immers al lastig genoeg.

Dan is een online scheiding met Snel Samen Scheiden de beste optie!

Online scheiding aanvragen

Eenvoudige online scheiding

Met Snel Samen Scheiden kies je voor een online scheiding. Dat werkt eenvoudig. Eerst selecteer je één van de aangeboden pakketten. Ben je gehuwd met of zonder kinderen? Ongehuwd met of zonder kinderen? We hebben een pakket voor iedere situatie.

Van ons ontvang je de benodigde documenten die je online met je partner of alleen invult. Jullie leveren alles dus zelf aan en maken samen de afspraken. Uiteraard krijg je daarbij waar nodig wel professionele en persoonlijke ondersteuning.

Als je alles hebt ingevuld controleren wij de processtukken. Zijn deze compleet en correct ingevuld dan komen jullie één maal naar kantoor om de documenten te ondertekenen. Er zit altijd een kantoor bij jullie in de buurt. Daarna dienen wij de stukken in bij de rechtbank en zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

online scheiding regelen

Online scheiding zonder advocaat

Bij het grootste deel van het online scheidingstraject heb je geen advocaat nodig. Dat betekent dat online uit elkaar gaan aanzienlijk goedkoper is dan ’traditioneel’ scheiden met een advocaat die jullie door het hele traject heen zou loodsen. In Nederland kan een echtscheidingsverzoek echter niet ingediend worden bij de rechtbank zonder advocaat. Dit is slechts het ‘staartje’ van het traject en drukt geen duur stempel op de kosten. En omdat we vooraf een pakketprijs afspreken kom je nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Online scheiden is eenvoudig, goedkoop en gaat snel. Je kan al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek