Online scheiding


Snel scheiden? Regel het online!

Niet alle relaties houden hun gouden randje. In sommige relaties kan er een moment komen dat het tussen je partner en jou niet meer vlot. Uit elkaar gaan is dat de beste keuze om jullie beide een betere toekomst te geven. Het liefst wil je uit elkaar zonder te veel gedoe of een dure advocaat. De situatie is immers al lastig genoeg. Dan is een online scheiding met Snel Samen Scheiden de beste optie!

Scheiden kosten

Wat is de goedkoopste manier om te scheiden?

Als je op zoek bent naar de goedkoopste manier om te scheiden, dan is een online scheiding misschien wel de oplossing voor jou. Met een online scheiding kun je de kosten van een advocaat en gerechtelijke procedures vermijden, en in plaats daarvan kun je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Zo kun je de kosten van echtscheiding spreiden en op een manier regelen die bij jouw financiële situatie past. Daarnaast kun je online ook gemakkelijk een echtscheiding aanvragen zonder dat je naar de rechtbank hoeft te gaan. Het is een snelle en efficiënte optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om te scheiden.

Online scheiding aanvragen

Eenvoudige online scheiding

Met Snel Samen Scheiden kies je voor een online scheiding. Dat werkt eenvoudig. Eerst selecteer je één van de aangeboden pakketten. Ben je gehuwd met of zonder kinderen? Ongehuwd met of zonder kinderen? We hebben een pakket voor iedere situatie.

Van ons ontvang je de benodigde documenten die je online met je partner of alleen invult. Jullie leveren alles dus zelf aan en maken samen de afspraken. Uiteraard krijg je daarbij waar nodig wel professionele en persoonlijke ondersteuning.

Als je alles hebt ingevuld controleren wij de processtukken. Zijn deze compleet en correct ingevuld dan komen jullie één maal naar kantoor om de documenten te ondertekenen. Er zit altijd een kantoor bij jullie in de buurt. Daarna dienen wij de stukken in bij de rechtbank en zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Hoe werkt een online scheiding?

De werkwijze van Snel Samen Scheiden is uniek ten opzichte van andere online aanbieders. Wij stellen de processtukken op naar aanleiding van jullie beide wensen. Dat hoef je zelf niet te doen. Met onderstaande stappen kun je snel en gemakkelijk de echtscheidingsprocedure doorlopen.

  1. Pakket op maat
  2. Gegevens invullen
  3. Verwerking van gegevens
  4. Nakijken concept-stukken
  5. Stukken ondertekenen
  6. Afwikkeling scheiding
online scheiding regelen

Duurzame manier van scheiden

Bij Snel Samen Scheiden verloopt het scheidingstraject volledig digitaal, waardoor jullie geen lange autoritten hoeven te maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook motorbrandstof, wat bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot. Door vanuit huis te scheiden, kunnen jij en je ex-partner alles op jullie eigen tijd en tempo regelen, zonder de noodzaak van fysieke afspraken op locatie. Daarnaast hecht Snel Samen Scheiden veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Dit betekent bijvoorbeeld dat we papierverbruik en inkttoners tot een minimum beperken, wat gunstig is voor het milieu en de planeet.

Online scheiding zonder advocaat

Bij het grootste deel van het online scheidingstraject heb je geen advocaat nodig. Dat betekent dat online uit elkaar gaan aanzienlijk goedkoper is dan ’traditioneel’ scheiden met een advocaat die jullie door het hele traject heen zou loodsen. In Nederland kan een echtscheidingsverzoek echter niet ingediend worden bij de rechtbank zonder advocaat. Dit is slechts het ‘staartje’ van het traject en drukt geen duur stempel op de kosten. En omdat we vooraf een pakketprijs afspreken kom je nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Online scheiden is eenvoudig, goedkoop en gaat snel. Je kan al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek