Online scheiding regelen


Online scheiding regelen?
Dat doe je vlot en voordelig met Snel Samen Scheiden!

Zijn jij en je partner van plan uit elkaar te gaan en wil je dat het liefst zo snel en voordelig mogelijk doen? Dan doe je dat online! Een online scheiding regelen met Snel Samen Scheiden gaat vlot, heeft een vaste prijs en je hoeft er maar één keer de deur voor uit. De rest regel je allemaal digitaal.

Een online scheiding regelen met Snel Samen Scheiden gaat aan de hand van een pakket. Op onze website kies je het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Een pakket heeft een vaste prijs, zodat jullie altijd weten waar je aan toe bent. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan wel bij jullie past? Doe dan eerst de online test via onze website. Past het niet bij jullie? Wij kunnen altijd een goede scheidingsprofessional adviseren die jullie door het echtscheidingsproces kan leiden, zonder dat hier voortdurend een dure advocaat aan te pas hoeft te komen.

Online scheiding regelen

Scheiden met pakket

Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij de benodigde documenten digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in. Dat kan samen, maar ook apart. Als alles terug is gestuurd, eventueel met gevraagde aanvullende documenten, stellen wij de processtukken voor jullie op. Deze nemen jullie nog een keer goed door. Als alles akkoord is komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om de documenten te ondertekenen. Wij zorgen er voor dat de stukken bij de rechtbank worden ingediend. Als de scheiding is goedgekeurd verzorgen wij ook de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Hoe werkt online scheiden

Vlot uit elkaar

Als jullie snel tot goede onderlinge afspraken kunnen komen en alle formulieren vlot invullen hoeft een scheiding helemaal niet lang te duren. Met Snel Samen Scheiden kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek