Online scheiden


Online Scheiden

Je wilt snel samen scheiden. Het liefst online. Online scheiden is een snelle en goedkope manier van scheiden. Jullie hebben namelijk geen behoefte aan een langdurig echtscheidingstraject.

Bij Snel Samen Scheiden vullen jullie in je eigen tijd zelf alle gegevens in en leveren jullie alle benodigde documenten aan die van belang zijn voor het opstellen van de processtukken (convenant en ouderschapsplan).

De hele scheiding wordt online en snel afgehandeld. Een advocaat is niet nodig en ook hoef je niet naar de rechtbank. Al binnen 3 à 5 weken kunnen jullie van elkaar gescheiden zijn.

Waarom online scheiden?

Online scheiden is de snelste en goedkoopste manier om te scheiden. In goed overleg gaan jij en je partner uit elkaar. Jullie maken samen de afspraken en zetten deze samen op papier. Jullie vullen de gegevens in en krijgen daarvoor de benodigde documenten van ons toegestuurd. Zo wordt alles snel afgehandeld en is een bezoek aan de rechtbank niet nodig.

Wat zijn de kosten?

Online scheiden is de goedkoopste vorm van scheiden, goedkoper dan wanneer je een advocaat of een mediator inschakelt. Jullie bepalen zelf waar je wel of geen behoefte aan hebt. Via de gratis online test kun je zelf een pakket op maat samenstellen, zodat je niet teveel betaalt. Op deze wijze bepalen jullie zelf de kosten.

Hoe lang duurt het?

Aangezien jij en je toekomstige ex-partner samen de afspraken in eigen tijd en tempo maken en zelf alle benodigde documenten invullen en opsturen, bepalen jullie zelf hoe snel de kwestie afgewikkeld kan zijn.

Wat zijn de verschillen?

Begeleid- en online scheiden in het kort uitgelegd

Begeleid scheiden

Online scheiden

Tijdsduur traject

Binnen 2 tot 3 maanden is de scheiding afgewikkeld.

Tijdsduur traject

Binnen 3 tot 5 weken is de scheiding afgewikkeld.

Informatie aanleveren

De scheidingsbemiddelaar inventariseert de stukken.

Informatie aanleveren

Jij en je ex-partner leveren zelf de gegevens aan.

Begeleiding en gesprekken

Onder begeleiding van een scheidingsbemiddelaar maken jullie afspraken over de verdeling van de bezittingen en de schulden.

Begeleiding en gesprekken

In onderling overleg met je ex-partner kom je samen tot afspraken. Wel controle door advocaat.

Kosten

Vast tarief tussen € 1.750,- en € 3.500,-

Kosten

Je kiest zelf je pakket vanaf € 249,-

Toch liever begeleid scheiden?

Neem contact op met Deskundig Scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek