Online scheiden kosten


Wat gaat online scheiden kosten?
Met een pakket ben je voordelig uit!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en ben je eens op internet gaan zoeken naar de kosten? Dan kun je even schrikken van de prijzen die je tegen komt. Als je wat verder zoekt zie je dat die prijzen ook best uit elkaar kunnen lopen, van enkele duizenden tot enkele honderden euro’s. Dus wat gaat online scheiden eigenlijk kosten?

Scheiden kun je zo duur maken als je zelf wilt. Als je het hele scheidingstraject een advocaat bij je wilt hebben dan wordt scheiden aardig prijzig. Als je midden in een slepende vechtscheiding zit is een advocaat nodig, maar als je samen met je partner door één deur kunt kan een advocaat lang aan de zijlijn blijven staan.

online scheiden kosten

Laag prijskaartje

Met online scheiden komt een advocaat alleen aan het einde van het traject even in beeld. Het is bij de Nederlandse wet verplicht dat een advocaat het verzoek tot een echtscheiding bij de rechtbank indient. Niemand anders mag dit doen. Maar verder heb je geen advocaat nodig, en heb je dus ook het prijskaartje daar niet van.

Scheiden met pakket

Online scheiden via Snel Samen Scheiden gaat met een pakket. Dat pakket heeft een vaste prijs, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien vul je alle formulieren online in en hoef je maar één keer naar een kantoor te komen om de processtukken te ondertekenen. Dat scheelt dus ook nog eens brandstofkosten of een kaartje voor het openbaar vervoer!

scheiding aanvragen online

Gratis online test

Wil je weten of online uit elkaar gaat goed bij jullie situatie past en welk pakket je het beste kunt kiezen? Via de website van Snel Samen Scheiden kun je een gratis online test doen. Past online uit elkaar gaan toch niet goed bij jullie situatie? Dan kunnen wij uit ons netwerk een goede echtscheidingsdeskundige adviseren die jullie persoonlijk door het echtscheidingstraject loodst.

Ga ook voor voordelige uit elkaar en kies voor online scheiden via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek