Online echtscheiding


Online echtscheiding aanvragen?
Dat doe je bij Snel Samen Scheiden

Zoeken jullie naar een manier online een echtscheiding te regelen? Jullie willen geen moeilijk en slepend traject waarbij je aan de hand gehouden wordt door een advocaat, maar een snel en soepel traject waar geen fors prijskaartje aan hangt. Snel Samen Scheiden maakt een online echtscheiding heel eenvoudig.

Omdat je aan de hand van een pakket uit elkaar gaat is het echtscheidingstraject al voor je uitgezet. Je hoeft het traject alleen maart te volgen. Je vult de formulieren digitaal in en stuurt deze aan ons terug. Wij stellen de processtukken op, die jullie nog een keer nakijken voor akkoord. Ben je tevreden over hoe alles op papier staat? Dan komen jullie eenmalig naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank en zorgen na akkoord voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Scheiden online - Online scheiding aanvragen

Vlot gescheiden

Als jullie vlot samen afspraken maken en alle formulieren invullen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn. Een online scheiding aanvragen is dus niet alleen voordelig, het gaat ook nog eens heel vlot.

Online test

Twijfelen jullie of een online scheiding wel bij jullie situatie past? Doe dan de gratis online test op onze website. Aan de hand van het antwoord zie je ook dadelijk welk pakket het beste bij jullie situatie past als online scheiden inderdaad iets voor jullie is.

Online echtscheiding

Online echtscheiding zonder advocaat

Als jullie online uit elkaar gaan komt daar nauwelijks een advocaat bij kijken. Dat scheelt veel in de kosten van de scheiding. Alleen aan het einde van het traject heb je even een advocaat nodig. Het is namelijk verplicht dat een advocaat het verzoek tot echtscheiding indient bij de rechtbank. Niemand anders mag dit doen. Daarna is een advocaat niet meer nodig.

Ook op zoek naar een voordelige online echtscheiding? Bij Snel Samen Scheiden ga je soepel en voordelig uit elkaar zonder veel gedoe.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek