Online echtscheiding aanvragen


Een online echtscheiding aanvragen

Dat kan snel en soepel met Snel Samen Scheiden. Soms loopt een relatie niet helemaal zoals jullie gehoopt hadden. De relatie wordt getekend door miscommunicatie, ruzie en soms lange stiltes. Als jullie er samen ook niet meer uit komen is het beter dat jullie uit elkaar gaan om beide de rust in het leven terug te krijgen. Jullie gaan een scheiding aanvragen.

Als je snel en soepel uit elkaar wilt gaan kies je voor een online echtscheiding aanvragen. Met Snel Samen Scheiden ga je digitaal uit elkaar aan de hand van een pakket dat je op onze website kiest.

online echtscheiding aanvragen kosten

Vaste pakketten

Alle pakketten hebben vaste prijzen zodat je niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Twijfel je welk pakket het beste bij jullie situatie past, of wil je zeker weten dat een online scheiding aanvragen bij jullie past? Doe dan de gratis online test op onze website.

Als jullie het beste pakket gekozen hebben sturen wij de benodigde formulieren digitaal toe en geven aan of jullie nog aanvullende stukken moeten opvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Jullie kunnen de formulieren samen invullen, maar dat kan ook afzonderlijk van elkaar. Als alles is ingevuld en aan ons terug gestuurd, stellen wij de processtukken op. Jullie nemen de stukken nogmaals door, daarna komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alle stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren in veel grotere plaatsen in Nederland. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

online scheiding regelen

Vlot en voordelig uit elkaar

Is alles ondertekend, dan sturen wij de stukken naar de rechtbank. In Nederland is het verplicht dat dit gedaan wordt door een advocaat. Het is ook de enige keer dat een advocaat nodig is, je hebt dus niet het dure prijskaartje van een advocaat die je het hele traject bij de hand neemt. Als de stukken door de rechtbank zijn goedgekeurd zorgen wij er voor dat de echtscheiding ingeschreven wordt bij jullie gemeente.

Kunnen jullie snel samen afspraken maken en vullen jullie alle formulieren vlot in, dan kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek