Meer dan 20 jaar ervaring


Margriet Steenbergen

Directeur van Snel Samen Scheiden is Margriet Steenbergen (12-03-1976). Zij is Jurist-Mediator en heeft jarenlang gewerkt in de topadvocatuur van Nederland. In haar beginjaren (2001-2010) is zij als rechterhand werkzaam geweest voor mr. Bram Moszkowicz (gewezen advocaat) van Moszkowicz Advocaten te Amsterdam. Na haar glansrijke carrière in de strafrechtpraktijk en de civiele praktijk heeft zij enige tijd op freelance basis voor diverse topadvocaten gewerkt van diverse nationale- en internationale advocatenkantoren op de Zuidas te Amsterdam. Sedert 2012 is zij gespecialiseerd in het Personen- en familierecht en houdt zij zich enkel bezig met scheidingen.

Deskundig Scheiden

Naast haar onderneming Snel Samen Scheiden is Margriet Steenbergen ook directeur van Deskundig Scheiden. In de laatste praktijk worden particulieren en ondernemers persoonlijk begeleid (denk aan de begeleiding van emotionele-, juridische-, financiële- en fiscale vraagstukken). Samen met  haar team van advocaten, juristen en juridisch medewerkers houdt Margriet Steenbergen zich bezig met de snelle en correcte afwikkeling van online scheidingen, waarbij juridisch alles klopt.

Bij de afwikkeling van een online scheiding via Snel Samen Scheiden kan er altijd worden gevraagd om persoonlijk en/of  juridisch advies. Margriet Steenbergen en haar medewerkers staan jullie graag vriendelijk te woord.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek