Kosten echtscheiding


Kosten echtscheiding hoog?
Niet als je online uit elkaar gaat!

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan is kijken op internet naar wat dat zoal gaat kosten één van de eerste dingen die je doet. Dan schrik je. Aan uit elkaar gaan kan best een prijskaartje hangen. Maar liever willen jullie op een voordelige en snelle manier uit elkaar.

Dus kies je voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden. Met ons ga je uit elkaar in het comfort van een vertrouwde thuisomgeving en je eigen computer. Jullie hoeven slechts één keer naar een kantoor van Snel Samen Scheiden te komen om alle documenten te ondertekenen. Wij hebben kantoren in meerdere grote steden verspreid door het land. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt!

Hoeveel kost scheiden

Aan de zijlijn

De kosten van een echtscheiding worden vaak hoog door de begeleiding van een advocaat. Als je het hele traject doorloopt met een advocaat loopt de meter dus ook de hele tijd. Als je online uit elkaar gaat zijn de kosten van een echtscheiding lang niet zo hoog omdat de advocaat een hele tijd aan de zijlijn blijft staan. Jullie maken zelf onderling afspraken en vullen alle formulieren zelf in.

Pas helemaal aan het einde van het traject wordt een advocaat ingeschakeld. Het is bij de Nederlandse wet namelijk verplicht dat een advocaat het verzoek tot een echtscheiding indient bij de rechtbank, niemand anders mag dit doen. Dat is ook de enige keer dat een advocaat in actie hoeft te komen tijdens jullie echtscheidingstraject, en dat drukt de kosten behoorlijk.

kosten echtscheiding

Geen onverwacht kosten voor de echtscheiding, maar een vaste prijs

Verder werken wij met pakketten met een vaste prijs. Je weet vooraf wat de kosten van een echtscheiding worden. Geen financiële verrassingen achteraf dus, en dat is wel zo prettig.

Willen jullie ook uit elkaar zonder hoge kosten voor een echtscheiding? Met Snel Samen Scheiden gaan jullie voordelig en vlot uit elkaar!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek