Hulp bij uit elkaar gaan


Hulp bij uit elkaar gaan
dat krijg je ook bij online scheiden

Online scheiden is een vlotte en eenvoudige manier om uit elkaar te gaan. Je hoeft niet steeds naar een kantoor om te overleggen en er is geen advocaat die je tijdens het hele traject bij je hebt. De meeste dingen regel je thuis en samen met je partner maak je afspraken.

Soms blijkt dat het toch niet lukt om samen tot afspraken te komen. Bijvoorbeeld omdat jullie ruzie krijgen of als jullie het niet eens zijn over een bepaald onderwerp. Dan is hulp bij uit elkaar gaan handig. Snel Samen Scheiden biedt online uit elkaar gaan, maar kan ook persoonlijke begeleiding regelen.

Echtscheiding Eindhoven online regelen

Mediator

Hulp bij uit elkaar gaan krijg je meestal in de vorm van een mediator. Als jullie tijdens het online scheidingstraject tot de conclusie komen dat je vast loopt omdat de communicatie niet meer soepel verloopt, neem je contact op met Snel Samen Scheiden. Wij adviseren graag een mediator uit ons netwerk. Deze gaat met jullie om de tafel om door middel van gesprekken door te dringen tot de kern van het probleem. Meestal klaart dit de lucht, waardoor samen naar een oplossing gezocht kan worden waarna jullie tot afspraken komen. Het betekent wel dat jullie een aantal keer samen naar kantoor moeten komen, en dus niet alles online geregeld kan worden.

Neutrale partij bij online scheiden

Een mediator is een neutrale partij, in tegenstelling tot een advocaat die altijd aan de kant van één van de partners staat. Ook draagt de mediator geen oplossingen aan. Deze moeten vanuit jullie zelf komen.

Hulp bij uit elkaar gaan

Online hulp bij uit elkaar gaan

Online scheiden gaan kan dus ook prima als er wat hulp bij het uit elkaar gaan nodig is. Met Snel Samen Scheiden komen jullie er altijd uit en gaan jullie soepel en vlot door het echtscheidingstraject.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek