Hulp bij scheiding


Waar vind je de beste hulp bij scheiding?

Een scheiding is niet altijd even eenvoudig. Het kan verwarrend zijn, frustrerend en misschien een beetje beangstigend. En dat is alleen nog maar de emotionele kant. Daarnaast komt ook de formele afhandeling van de scheiding. En daarbij kan je best een beetje hulp gebruiken. Ondersteuning zonder gedoe en waar geen hoog prijskaartje aan hangt.

Online scheiding aanvragen

Snelle hulp bij scheiding

Die hulp vind je bij Snel Samen Scheiden. Wij bieden ondersteuning om je scheiding zo snel, eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken. Dat doe je online, en met persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Binnen drie tot vijf weken kan je al gescheiden zijn.

Scheiden in zes eenvoudige stappen

Wij bieden hulp in zes eenvoudige stappen, die beginnen bij het kiezen van een pakket dat het beste bij jouw situatie past en besluit met de afwikkeling van de scheiding. Jullie vullen alle gegevens in, wij kijken de conceptstukken na. Daarna komen jullie één maal naar kantoor om de stukken te ondertekenen. Vervolgens sturen wij deze naar de rechtbank en ontvang je binnen twee tot drie weken de echtscheidingsbeschikking die wordt ingeschreven bij de gemeente. Geen langdurig scheidingstraject, je hebt geen advocaat nodig en je hoeft ook niet zelf naar de rechtbank. Scheiden zonder poespas.

online scheiding regelen

Bij welke echtscheidingen kan ik hulp krijgen?

Het maakt niet uit in welke situatie je zit; ongehuwd met of zonder kinderen, gehuwd met of zonder kinderen. Snel Samen Scheiden biedt hulp aan alle vormen van scheiding. Wil je zeker weten of online scheiden bij jullie situatie past? Online kan je een aantal vragen invullen om te zien of je alles via internet kan regelen of toch beter voor face-to-face hulp bij de scheiding kan kiezen. Ook kunnen we deze vragen met je doornemen in een gratis gesprek.

 

 

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek