Hulp bij scheiding


Waar vind je de beste hulp bij scheiding?

Hulp bij scheiding | Een scheiding is niet altijd even eenvoudig. Het kan verwarrend zijn, frustrerend en misschien een beetje beangstigend. En dat is alleen nog maar de emotionele kant. Daarnaast komt ook de formele afhandeling van de scheiding. En daarbij kan je best een beetje hulp gebruiken. Ondersteuning zonder gedoe en waar geen hoog prijskaartje aan hangt.

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat een scheiding een emotioneel en ingrijpend proces is. Daarom bieden we professionele begeleiding om je door deze moeilijke periode heen te helpen.

Vaste prijzen voor duidelijkheid

Met onze vaste prijzen bieden we transparantie en duidelijkheid over de kosten van de scheiding. Geen verrassingen achteraf, maar heldere tarieven die bij de verschillende pakketten horen. Of je nu een beëindiging van een samenleving zonder kinderen, met kinderen, of een huwelijk wilt regelen, wij hebben een passend pakket voor jouw situatie.

Online scheiding aanvragen

Snelle hulp bij scheiding

Die hulp vind je bij Snel Samen Scheiden. Wij bieden ondersteuning om je scheiding zo snel, eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken. Dat doe je online, en met persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Binnen drie tot vijf weken kan je al gescheiden zijn.

Scheiden in zes eenvoudige stappen

Wij bieden hulp in zes eenvoudige stappen, die beginnen bij het kiezen van een pakket dat het beste bij jouw situatie past en besluit met de afwikkeling van de scheiding. Jullie vullen alle gegevens in, wij kijken de conceptstukken na. Daarna komen jullie één maal naar kantoor om de stukken te ondertekenen. Vervolgens sturen wij deze naar de rechtbank en ontvang je binnen twee tot drie weken de echtscheidingsbeschikking die wordt ingeschreven bij de gemeente. Geen langdurig scheidingstraject, je hebt bijna geen advocaat nodig en je hoeft ook niet zelf naar de rechtbank. Scheiden zonder poespas.

Hulp bij scheiding

Gespreid betalen voor financiële hulp bij scheiding

Als je financieel even krap bij kas zit, bieden we de mogelijkheid van gespreid betalen aan. Op die manier hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen, maar kun je de scheiding in termijnen betalen die bij je financiële situatie passen. Zo blijven de kosten van de scheiding beheersbaar, zelfs als het totaalbedrag nét even niet uitkomt.

Geen verborgen kosten

Bij Snel Samen Scheiden geloven we in eerlijkheid en transparantie. Daarom zijn er geen verborgen kosten verbonden aan onze diensten. Alles wat je nodig hebt om de scheiding af te handelen, is inbegrepen in het pakket dat je kiest. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

online scheiding regelen

Bij welke echtscheidingen kan ik hulp krijgen?

Het maakt niet uit in welke situatie je zit; ongehuwd met of zonder kinderen, gehuwd met of zonder kinderen. Snel Samen Scheiden biedt hulp aan alle vormen van scheiding. Wil je zeker weten of online scheiden bij jullie situatie past? Online kan je een aantal vragen invullen om te zien of je alles via internet kan regelen of toch beter voor face-to-face hulp bij de scheiding kan kiezen. Ook kunnen we deze vragen met je doornemen in een gratis gesprek.

Online scheiden voor gemak en snelheid

Met Snel Samen Scheiden kun je je scheiding online regelen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Dit bespaart tijd en kosten, omdat je geen afspraken op een advocatenkantoor hoeft te maken. Alles wordt efficiënt en snel geregeld, zodat je snel verder kunt met je leven. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek