Hulp bij echtscheiding


Hulp bij echtscheiding? Dat kan ook online!

Als het leven samen met je partner niet meer zo lekker loopt en vooral wordt getekend door ruzie en miscommunicatie, dan is het tijd om uit elkaar te gaan. Je bent er helemaal klaar voor om een nieuw leven te beginnen, dus scheiden doe je het liefst vlot, betaalbaar en zonder veel gedoe. Dan regel je alles online!

Snel Samen Scheiden biedt professioneel hulp bij echtscheidingen. Dat doen we zo veel mogelijk online. Je hoeft namelijk helemaal met een dure advocaat om de tafel als je hulp wilt bij een echtscheiding. Dat maakt een online echtscheiding sneller en goedkoper dan ’traditioneel’ uit elkaar gaan.

hulp bij echtscheiding regelen online

Scheiden met een pakket

Eerst selecteer je één van de op onze website aangeboden pakketten. Voor iedere situatie hebben we een passend pakket. Ben je gehuwd met kinderen, ongehuwd met kinderen, gehuwd zonder kinderen? Online scheiden is bijna altijd mogelijk. Twijfel je of online uit elkaar gaan iets voor jullie is, bijvoorbeeld omdat jullie niet meer met elkaar praten of omdat de situatie heel complex is? Op onze website kan je een gratis test doen om te kijken of deze vorm van uit elkaar gaan bij jullie past.

Past online scheiden niet bij jullie, dan kunnen we een scheidingsdeskundige adviseren die hulp bij de echtscheiding tijdens het volledige traject geeft.

online scheiding regelen

Professionele hulp bij echtscheiding

Als jullie een pakket gekozen hebben zorgen wij er voor dat alle benodigde documenten digitaal worden opgestuurd. Jullie vullen deze in en leveren de benodigde extra documenten aan, wij controleren alle stukken en nodigen jullie uit voor een eenmalig bezoek aan één van onze kantoren. Daar ondertekenen jullie de documenten, waarna wij ze indienen bij de rechtbank. Als de echtscheiding is goedgekeurd zorgen wij voor de officiële inschrijving bij de gemeente. Uiteraard krijgen jullie daar waar nodig in het traject professionele en persoonlijke hulp bij de echtscheiding.

 

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek