Huis verkopen bij scheiding


Huis verkopen bij scheiding
Een nieuw begin met Snel Samen Scheiden

Huis verkopen bij scheiding? Een scheiding brengt vaak ingrijpende veranderingen met zich mee, en een van de belangrijkste kwesties is wat te doen met jullie gezamenlijke woning. Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat dit een complexe en emotionele beslissing kan zijn. Daarom bieden we begeleiding en ondersteuning om het huis verkopen bij scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn gespecialiseerd in snel, goedkoop en online scheiden, en we bieden vaste pakketten aan om jullie door dit proces te helpen.

Doe de gratis online test

De eerste stap bij het regelen van een scheiding met een gezamenlijk huis is om te bepalen welk pakket het beste bij jullie situatie past. Onze gratis online test is ontworpen om jullie te helpen de juiste keuze te maken. Deze test bevat relevante vragen over jullie situatie, zoals of er kinderen bij betrokken zijn, of jullie getrouwd zijn, en andere details die van invloed kunnen zijn op het scheidingstraject. Aan de hand van jullie antwoorden krijgen jullie een duidelijk beeld van welk pakket het meest geschikt is voor jullie behoeften.

huis verkopen bij scheiding

Huis verkopen bij scheiding?
Scheiden op afbetaling mogelijk

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat de financiële aspecten van een scheiding een zware last kunnen zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid van scheiden op afbetaling aan. Als je wilt scheiden en in termijnen wilt betalen, kun je gebruikmaken van onze partner, CreditClick. Dit is een flexibele en moderne manier van betalen voor je online scheiding. In plaats van direct het volledige bedrag te betalen, kun je in termijnen betalen met een maandbedrag dat bij je financiële situatie past. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen via iDEAL. We willen dat scheiden voor iedereen toegankelijk is, ongeacht de financiële omstandigheden.

Uit elkaar gaan met koophuis

Het huis verkopen bij scheiding

Een van de belangrijkste beslissingen bij een scheiding is wat te doen met de gezamenlijke woning. Er zijn verschillende opties die jullie kunnen overwegen:

  • Verkopen en de opbrengst verdelen: Dit is de meest voorkomende optie. Het huis wordt verkocht, en de opbrengst wordt verdeeld volgens de afspraken in het echtscheidingsconvenant.
  • Een van jullie blijft in het huis: In sommige gevallen kan een van jullie ervoor kiezen om in het huis te blijven wonen. Dit vereist juridische en financiële regelingen.
  • Co-ouderschap: Als er kinderen bij betrokken zijn, kan co-ouderschap worden overwogen. Dit betekent dat de kinderen afwisselend bij beide ouders verblijven.

Het is van cruciaal belang om deze beslissing zorgvuldig te overwegen en juridisch correct vast te leggen in het echtscheidingsconvenant. Ons team bij Snel Samen Scheiden kan jullie helpen om de beste optie te kiezen en de benodigde juridische stappen te ondernemen.


Een nieuw begin

Een scheiding markeert het einde van een hoofdstuk, maar ook het begin van een nieuw. Bij Snel Samen Scheiden staan we klaar om jullie te begeleiden bij deze overgang en ervoor te zorgen dat alles goed wordt geregeld, inclusief het huis verkopen bij scheiding. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we jullie kunnen helpen bij dit nieuwe begin.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek