Hoeveel kost scheiden?


Bij Snel Samen Scheiden is uit elkaar gaan niet duur!

Jullie hebben besloten uit elkaar te gaan. Het botert al een tijdje niet meer tussen jullie, het ene moment wil je het liefst tegen de ander schreeuwen, het andere moment weiger je een woord te zeggen. Dan wordt het tijd dat jullie ieder voor een eigen toekomst kiezen. Jullie gaan scheiden. Maar hoeveel kost scheiden eigenlijk?

Je gaat eens zoeken op internet en de zoekmachine geeft een aantal mooie mogelijkheden voor scheiden. Maar daar hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan. Scheiden is duur… Of niet?

Hoeveel kost scheiden

Hoeveel kost scheiden?

Scheiden hoeft zeker helemaal niet duur te zijn. Als jullie kiezen voor online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden schrik je niet van het prijskaartje. Bovendien kiezen jullie voor een pakket met een vaste prijs. Dan kom je ook niet voor verrassingen achteraf te staan.

online scheiding regelen

Scheiden zonder advocaat

Vooral een advocaat maakt scheiden prijzig. Maar het is helemaal niet verplicht een advocaat in te schakelen bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Ook bij het opstellen van een ouderschapsplan als jullie samen kinderen hebben is een advocaat niet verplicht.

Wel heb je een advocaat nodig voor het indienen van de stukken bij de rechtbank. In Nederland mag alleen een advocaat dat doen. Als jullie online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden krijgen jullie dus alleen aan het einde van het echtscheidingstraject even te maken met een advocaat.

Hoe ga je online uit elkaar

Bij Snel Samen Scheiden kiezen jullie voor een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Vraag jezelf niet langer meer af hoeveel scheiden kost want elk pakket heeft een vaste prijs. Wij sturen daarna digitaal de formulieren op die jullie online invullen en terug sturen. Wij nemen alle stukken door, waarna we alles nog een maal naar jullie sturen voor definitief akkoord. Daarna komen jullie naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Snel Samen Scheiden heeft kantoren door heel Nederland.

Als alles ondertekend is dienen wij de stukken in bij de rechtbank. Na akkoord zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek