Hoeveel kost een scheiding?


Hoeveel kost een scheiding?
Uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden is heel voordelig!

Als het al een tijdje niet meer tussen jou en je partner botert en je hebt besloten dat het beter is uit elkaar te gaan, is zoeken op internet naar de kosten van een scheiding meestal één van de eerste dingen die je doet. Nu de kogel door de kerk is wil je graag snel weten waar je aan toe bent. Uit elkaar gaan kan al lastig genoeg zijn, daar wil je niet ook nog de last van een hoog prijskaartje bij hebben. Dus hoeveel kost een scheiding?

Hoeveel kost scheiden

Op internet komen allerlei prijzen voorbij. Scheiden is duur… Of toch niet?

Nee, uit elkaar gaan hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je kiest voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden hangt daar helemaal geen hoog prijskaartje aan. Bovendien kies je bij Snel Samen Scheiden voor een pakket met een vaste prijs, dus je weet vooraf altijd waar je aan toe bent.

kosten echtscheiding

Voordelig uit elkaar

Een scheiding kan je natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld omdat jullie een advocaat inschakelen die jullie tijdens het hele scheidingsproces bij staat. Maar het is helemaal niet verplicht hulp van een advocaat te vragen bij bijvoorbeeld het maken van afspraken voor het ouderschapsplan (als jullie samen kinderen hebben) of een echtscheidingsconvenant.

Je hebt alleen een advocaat nodig aan het einde van het traject. Het indienen van de stukken moet volgens de Nederlandse wet gedaan worden door een advocaat. Dat is dus het enige moment dat je echt verplicht bent een advocaat in te schakelen. Het verdere traject kunnen jullie met zijn tweeën volgen. Uiteraard kunnen jullie altijd hulp of advies vragen van één van de professionals van Snel Samen Scheiden.

Snel Samen Scheiden

Bij Snel Samen Scheiden gaan jullie dus online uit elkaar. Je hoeft maar één keer naar kantoor te komen om alle stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland dus er zit altijd een locatie bij jou in de buurt. Snel Samen Scheiden is het voordelige antwoord op de vraag ‘hoeveel kost een scheiding’!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek