Hoe werkt online scheiden


Hoe werkt online scheiden?
Met Snel Samen Scheiden ga je soepel uit elkaar

Als jullie besloten hebben om te scheiden willen jullie dat het liefst vlot en eenvoudig doen, bij voorkeur ook met een bescheiden prijskaartje. Scheiden is immers al ingewikkeld genoeg. Je moet samen afspraken maken, formulieren invullen, moeilijke beslissingen nemen. Dan kunnen de spanningen en emoties hoog oplopen.

Online scheiden geeft rust. Bij Snel Samen Scheiden ga je namelijk uit elkaar met een pakket. Je kan alles digitaal regelen, het echtscheidingsproces verloopt via een vast traject en de prijs wordt vooraf afgesproken. Je weet dus vooraf altijd waar je aan toe bent. Kunnen jij en je partner niet goed meer door één deur dan kunnen jullie de formulieren ook apart van elkaar invullen.

Hoe werkt online scheiden

Hoe werkt online scheiden bij ons?

Bij Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar in zes eenvoudige stappen. Eerst kies je op onze website het pakket dat het beste bij jullie situatie past. We hebben pakketten voor gehuwden en ongehuwden, met of zonder kinderen.

Wij sturen vervolgens de documenten die jullie in moeten vullen. Als jullie deze digitaal terug hebben gestuurd stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door. Is alles akkoord, dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Daar ondertekenen jullie de stukken. Wij dienen deze in bij de rechtbank. Als de rechtbank akkoord is zorgen wij ook voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

online scheiding regelen

Snel en eenvoudig uit elkaar

Als jullie snel tot goede onderlinge afspraken kunnen komen en alle formulieren vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn. Omdat er alleen bij het laatste deel van het traject even een advocaat in beeld is hangt er ook geen hoog prijskaartje aan online uit elkaar gaan. Met Snel Samen Scheiden regel je alles dus soepel, vlot en voordelig!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek