Hoe snel kun je scheiden?


Hoe snel kun je scheiden?

Met Snel Samen Scheiden ga je vlot uit elkaar. Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan is één van de eerste dingen die jij je afvraagt: hoe snel kun je scheiden? Nu alles eenmaal besloten is wil je immers alles graag zo snel mogelijk achter de rug hebben. Dan kies je voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden. Als je kiest voor digitaal uit elkaar gaan kan je binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn.

Hoe snel kun je scheiden online

Vast pakket

Scheiden via Snel Samen Scheiden gaat heel eenvoudig met een online pakket, zonder dure advocaat of mediation kosten. Het pakket heeft een vaste prijs, dus komen jullie niet voor verrassingen achteraf te staan.

Snel Samen Scheiden betekent vlot en soepel uit elkaar gaan. Dat doe je in goed overleg met elkaar, maar je kan ook persoonlijke en professionele begeleiding krijgen als jullie er samen niet uitkomen. Blijkt dat online uit elkaar gaan toch niet bij jullie past? Dan kunnen wij iemand uit ons netwerk adviseren om op de ‘traditionele’ manier uit elkaar te gaan, overigens ook (grotendeels) zonder dure advocaat. Lopen jullie helemaal vast tijdens het maken van afspraken? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk adviseren die jullie helpt bij het vlot trekken van de onderhandelingen en afspraken.

Scheiden via internet

Hoe snel kun je scheiden online?

Jullie ontvangen de formulieren die jullie in moeten vullen digitaal. Samen of apart vullen jullie deze in en sturen ze online aan ons terug. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Jullie nemen de stukken nog een keer door om te kijken of de afspraken helder beschreven staan en jullie het overal mee eens zijn. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren in veel grotere steden in Nederland. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt. Op kantoor ondertekenen jullie de stukken die wij vervolgens opsturen naar de rechtbank. Dit is de enige keer dat een advocaat aan de slag gaat. Het indienen van het verzoek mag in Nederland namelijk alleen gedaan worden door een advocaat. Als het verzoek is goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij jullie gemeente.

Snel Samen Scheiden

Online snelle aanvragen

Wil je snel uit elkaar? Ga dan naar onze website, kies het pakket dat bij jullie situatie past en vul de documenten snel en goed in. Wij controleren alle stukken, dienen het verzoek voor de echtscheiding in bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente na goedkeuring. Sneller en eenvoudiger uit elkaar gaan kan bijna niet!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek