Hoe duur is scheiden


Hoe duur is scheiden?
Online uit elkaar gaan is heel voordelig

Willen jullie scheiden maar zie je op tegen de hoge kosten die dit met zich mee kan brengen? Uit elkaar gaan hoeft helemaal niet duur te zijn! Als jullie online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden doen jullie dat tegen een vast en voordelig tarief waar geen verborgen kosten achteraf aan zitten.

Online uit elkaar gaan doe je heel eenvoudig en zonder veel gedoe. Je hoeft zelfs niet steeds naar een kantoor te komen, maar kan bijna alles vanachter de computer regelen.

Hoe duur is scheiden

Hoe duur is scheiden online?

Bij Snel Samen Scheiden maken we gebruik van pakketten met een vaste prijs. Voor iedere situatie zit er een passend pakket bij. Wij hebben een pakket voor ongehuwden zonder kinderen, ongehuwden met kinderen, gehuwden zonder kinderen en gehuwden met kinderen. Bij dat pakket is alles inbegrepen, van het eerste gesprek tot en met de inschrijving bij de gemeente. Dus hoe duur is scheiden? Heel voordelig als jullie dit online doen!

kosten echtscheiding

Online uit elkaar

Je kiest het pakket dat het beste bij jullie situatie past en wij sturen alle benodigde formulieren digitaal naar jullie toe. Jullie vullen dat thuis online in en vragen eventuele extra benodigde stukken op. Is alles opgevraagd en ingevuld? Dan sturen jullie alles digitaal aan ons terug. Hebben jullie vragen, dan staat één van onze medewerkers altijd voor jullie klaar.

Wij stellen de processtukken op aan de hand van de formulieren. Deze ontvangen jullie om door te nemen. Is alles akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Daar ondertekenen jullie de stukken, waarna wij het verzoek voor de scheiding indienen bij de rechtbank.

Is de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Dat moet binnen een bepaalde tijd, dus doen wij dit snel. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Snel Samen Scheiden

Als jullie vlot samen afspraken kunnen maken en alle formulieren snel invullen en toesturen kunnen jullie al binnen drie tot zes weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek