Goedkoop scheiden


Goedkoop scheiden doe je online bij Snel Samen Scheiden

Je wilt graag scheiden; de relatie is voorbij en jullie hebben besloten dat uit elkaar gaan de beste oplossing is. Je kijkt eens op internet naar de procedures, de mogelijkheden en de kosten. Laatste blijken vaak best aan de hoge kant. Dus goedkoop scheiden bestaat niet…? Zeker wel!

Met Snel Samen Scheiden ga je goedkoop uit elkaar. Hoe? Online! Met de mogelijkheid om de scheiding direct of gespreid te betalen.

Wat kost een scheiding?

De kosten van een scheiding hangen af van verschillende factoren. Als je kiest voor uit elkaar gaan met een advocaat of advocaat-mediator mag je al snel denken aan 150 tot 200 euro per uur. Ook betaal je griffiekosten aan de rechtbank die de scheiding in behandeling neemt, en moet je verschillende uittreksels aanvragen bij de gemeente.

Online scheiden

Waarom is een online scheiding goedkoop?

Ga je online uit elkaar via ons, dan bespaar je op dure uren met een advocaat. En daarmee is online uit elkaar gaan dus goedkoop! Dit betekent overigens niet dat jullie alles zelf moeten regelen. Bij ons krijg je persoonlijke ondersteuning, wij controleren alle processtukken en jullie komen één keer naar kantoor om alle stukken te ondertekenen. De rest, waaronder het naar de rechtbank sturen van de stukken, doen wij voor jullie. Binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn. Online scheiden is dus niet alleen goedkoop, het gaat ook nog eens sneller dan ’traditioneel’ scheiden.

Goedkope scheiding online

Goedkoop online scheiden met een pakket

Snel Samen Scheiden hanteert pakketten met vaste prijzen zodat jullie altijd weten waar jullie aan toe zijn en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Voor elke situatie hebben we een pakket. Alle pakketten zijn ook geschikt voor een geregistreerd partnerschap. Twijfel je of online uit elkaar gaan iets voor jou is? Vul dan de vragenlijst in op onze website. Ook kunnen we de vragen in een gratis gesprek met je doornemen.

Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.


Goedkoop scheiden door gespreid te betalen?

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat het leven niet altijd volgens plan verloopt. Gespreid betalen is een service die we bieden om jullie financiële ruimte te geven in een periode van verandering. Het maakt de scheiding toegankelijk en draagbaar, zodat jullie je kunnen richten op de emotionele en praktische aspecten van het proces.

Scheiden zonder direct financiële ruimte hoeft niet onoverkomelijk te zijn. Met onze flexibele benadering en de mogelijkheid van betalen in termijnen via CreditClick, streven we ernaar om dit proces voor jullie zo soepel en toegankelijk mogelijk te maken.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek