Goedkoop scheiden online


Snel en goedkoop scheiden online

Op zoek naar een goedkope manier om te scheiden? Snel samen scheiden helpt! Je wilt scheiden en het liefst doe je dat online. Online uit elkaar gaan is goedkoop, eenvoudiger dan de ’traditionele’ manier en je kan alles in jouw tempo en op jouw tijd regelen. Je zit niet te wachten op een langdurig, slepend echtscheidingsproces maar wilt alles snel achter de rug hebben.

Dan ga je naar Snel Samen Scheiden! Bij ons kan je goedkoop scheiden online zonder dure advocaten of mediators maar mét persoonlijke ondersteuning.

Hoe werkt goedkoop scheiden online?

Als je goedkoop online uit elkaar wilt gaan kies je eerst het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Ben je gehuwd met of zonder kinderen, ongehuwd met of zonder kinderen? Er is een pakket voor iedereen, ook als je bijvoorbeeld een samenlevingsovereenkomst hebt.

Je vult na het kiezen van het pakket alle gegevens zelf online in, maakt samen met je partner afspraken en zet deze op papier. De benodigde documenten krijg je van ons toegestuurd. Daarbij ontvang je uiteraard wel professionele en persoonlijke ondersteuning van één de medewerkers van Snel samen scheiden.

Online scheiden

Snel uit elkaar gaan

Wanneer jullie alles hebben ingevuld controleren wij alle processtukken. Jullie komen één keer naar kantoor om alle stukken te ondertekenen. Er zit altijd een kantoor van Snel Samen Scheiden bij jullie in de buurt. Daarna sturen wij alles naar de rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de inschrijving bij de gemeente. Jullie kunnen binnen drie tot vijf weken al uit elkaar zijn. Online scheiden is dus niet alleen goedkoop, het gaat ook nog eens snel.

Scheiden via internet

Past goedkoop scheiden online bij jullie?

Twijfel je of goedkoop online scheiden bij jullie past? Dan kan je ook eerst een gratis online test doen via onze website. Daarmee ontdek je of je online uit elkaar kan gaan of dat je toch beter met de hulp van een scheidingsdeskundige kan scheiden. Bijvoorbeeld omdat de situatie heel complex is of omdat jij en je partner niet meer met elkaar praten. Snel Samen Scheiden kan een goede scheidingsdeskundige adviseren als jullie daar prijs op stellen.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek