Goedkoop online scheiden


Goedkoop scheiden doe je online!

Het vuur in de relatie is gedoofd, er is miscommunicatie en onenigheid en het lijkt niet meer mogelijk nader tot elkaar te komen. Dan is scheiden de beste oplossing. Dat wil je het liefst op een eenvoudige en goedkope manier doen, zonder te veel gedoe. Uit elkaar gaan is al lastig genoeg.

Dan kies je voor goedkoop online scheiden bij Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan is goedkoop, eenvoudig en vlot.

Wat kost een scheiding?

De gemiddelde scheiding is niet goedkoop. De kosten hangen af van verschillende factoren. Eén van die factoren is een advocaat of mediator. Deze vraagt al snel 150 tot 200 euro per uur. Daar komen bijvoorbeeld de griffiekosten aan de rechtbank nog bij, en natuurlijk de verschillende uittreksels die je moet aanvragen bij de gemeente.

Online scheiden

Online scheiden is goedkoop

Online scheiden is aanzienlijk goedkoper dan ’traditioneel’ uit elkaar gaan. Waarom het goedkoop is? Omdat je bespaart op dure uren met een advocaat. Je vult bij online uit elkaar gaan alle gevraagde gegevens alleen of samen met je partner online in. Daarbij krijg je overigens wel persoonlijke hulp en ondersteuning van Snel Samen Scheiden. Bovendien controleren wij alle processtukken.

Jullie hoeven maar één keer naar kantoor te komen om alles te ondertekenen. De rest van de communicatie gaat allemaal online. Wij sturen de ondertekende stukken naar de rechtbank en regelen de inschrijving bij de gemeente. Met Snel Samen Scheiden kan je al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn. Online scheiden is dus niet alleen goedkoop, het is ook nog eens snel.

Scheiden via internet

Goedkoop online scheiden met een pakket

Snel Samen Scheiden biedt pakketten aan tegen een vast tarief. Je weet dus altijd waar je aan toe bent als je via ons online gaat scheiden, en hebt geen verborgen kosten achteraf. Voor iedereen hebben we een geschikt pakket, of je nu gehuwd bent met of zonder kinderen of ongehuwd bent met of zonder kinderen. Bij Snel Samen Scheiden helpen we iedereen om op een goede, goedkope en vlotte manier uit elkaar te gaan.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek