Echtscheidingsprocedure


Een echtscheidingsprocedure
Hoe gaat dat?

Soms komt er een punt in een relatie dat je merkt dat het beter is elk je eigen weg te gaan. Het botert niet meer tussen jullie, er is sprake van miscommunicatie en soms vliegt het serviesgoed letterlijk en figuurlijk door de keuken. Dan kiezen jullie er voor om te scheiden. Een echtscheidingsprocedure kan een slepend traject zijn, lees je op internet. Bovendien kan er een fors prijskaartje aan hangen. Daar hebben jullie eigenlijk helemaal geen zin in.

Dus kies je er voor om online uit elkaar te gaan. Een online echtscheidingsprocedure is snel, eenvoudig en er is geen dure advocaat nodig die jullie tijdens het hele traject bij de hand houdt. Online uit elkaar gaan is dus ook nog eens heel voordelig,

echtscheidingsprocedure

Vaste prijs

Een echtscheidingsprocedure starten via Snel Samen Scheiden is heel eenvoudig. Op onze website staan verschillende pakketten die allemaal een vaste prijs hebben. Omdat er alleen in het laatste deel van de echtscheidingsprocedure een advocaat nodig is kunnen wij heel voordelige prijzen hanteren. Een advocaat is echter altijd even nodig. Bij de Nederlandse wet is bepaald dat alleen een advocaat de processtukken met het verzoek voor de echtscheiding bij de rechtbank in mag dienen. Komen jullie er verder helemaal zelf uit en ontaard een echtscheiding niet in een vechtscheiding, dan kan de advocaat de rest van de scheiding aan de zijlijn blijven.

online scheiding regelen

Alles online

Na het kiezen van het pakken zorgen wij er voor dat jullie de formulieren digitaal ontvangen. Deze vullen jullie in en sturen ze online samen met eventuele andere gevraagde stukken naar ons terug. Wij maken de processtukken op en na controle komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij dienen de processtukken in bij de rechtbank. Als de rechter het verzoek voor de echtscheiding heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden en is de echtscheidingsprocedure afgerond.

Als jullie alle formulieren vlot invullen duurt een echtscheidingsprocedure via Snel Samen Scheiden slechts drie tot vijf weken!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek