Echtscheiding


Echtscheiding aanvragen? Dat doe je online via Snel Samen Scheiden!

Jullie zitten al een tijdje aan tafel in stilte, kijken tv in stilte en proberen elkaar zo veel mogelijk te vermijden. Het vlot niet meer echt in de relatie, jullie gevoelens voor elkaar zijn niet wat ze waren en diep van binnen denken jullie beide aan een leven alleen. Als jullie niet meer tot elkaar kunnen komen is het tijd voor een echtscheiding.

Nu jullie die keuze gemaakt hebben is het tijd voor de volgende stap: het aanvragen van een echtscheiding. Jullie willen het liefst zo snel en soepel mogelijk uit elkaar. Dus kiezen jullie voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden.

online echtscheiding aanvragen kosten

Online uit elkaar

Een echtscheiding regelen via Snel Samen Scheiden gaat heel eenvoudig. Jullie hoeven daarvoor niet eens het huis uit. Slechts één keer moeten jullie naar een kantoor van Snel Samen Scheiden komen om een handtekening te zetten, de rest gaat allemaal digitaal.

Willen jullie eerst zeker weten of een online echtscheiding bij jullie situatie past? Doe dan de gratis test op onze website. Daarmee kunnen jullie ook bepalen welk pakket het beste bij jullie situatie past.

Blijkt dat online uit elkaar gaan toch niet de beste oplossing is, bijvoorbeeld omdat jullie helemaal niet meer met elkaar praten? Dan kunnen wij een goede mediator uit ons netwerk adviseren zodat jullie toch op een soepele manier uit elkaar kunnen.

online scheiding regelen

Echtscheiding binnen vijf weken

Als jullie het juiste pakket gekozen hebben sturen wij alle formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie online in en sturen alles weer terug, eventueel met aanvullende stukken. Wij stellen de processtukken op en jullie controleren alles nog een maal. Daarna komt het moment om naar kantoor te komen. Daar ondertekenen jullie de stukken, die wij vervolgens indienen bij de rechtbank. Als het verzoek tot echtscheiding is goedgekeurd verzorgen wij de inschrijving bij jullie gemeente. Als alles vlot verloopt en jullie snel alles invullen kunnen jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek