Echtscheiding Rotterdam


Echtscheiding Rotterdam?
Ga online uit elkaar zonder gedoe!

Jullie staan op het punt uit elkaar te gaan en zoeken naar de beste, snelste en meest voordelige manier. Omdat jullie in Rotterdam of omgeving wonen is er een ruime keuze aan kantoren waar je kunt scheiden. Maar daar hangt een prijskaartje aan, en daar zitten jullie niet op te wachten. Een echtscheiding in Rotterdam kan ook heel eenvoudig. Online via Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan gaat snel, het is eenvoudig en voordelig. Dit komt omdat jullie uit elkaar gaan aan de hand van een pakket.

echtscheiding Rotterdam

Uit elkaar met een pakket

Dit pakket heeft een vaste prijs, zodat jullie altijd weten waar je (financieel) aan toe bent. Geen addertjes onder het gras en ook persoonlijke begeleiding is mogelijk als jullie vragen hebben of ergens niet uit komen. Lopen jullie tijdens het maken van afspraken vast en komen jullie er samen niet meer uit? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk aanraden. Met een mediator gaan jullie om tafel om te praten en tot de kern van het probleem door te dringen, zodat jullie samen tot een oplossing komen.

Goedkope scheiding online

Online echtscheiding Rotterdam

Een echtscheiding in Rotterdam regelen jullie dus voornamelijk online. Het invullen van de formulieren en controleren van de processtukken doen jullie allemaal thuis. Als de stukken akkoord zijn geven jullie dat bij ons aan, waarna jullie naar kantoor komen om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Dus ook voor een echtscheiding in Delft zit er een kantoor bij jullie in de buurt.

Na ondertekening sturen wij alles op naar de rechtbank. Jullie hoeven verder niets meer te doen, wij regelen alles. Binnen twee tot drie weken geeft de rechter een oordeel. Als het verzoek tot scheiden is goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Als jullie vlot afspraken maken, de formulieren invullen en aan ons terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek