Echtscheiding regelen


Een echtscheiding regelen, hoe doe je dat?

Als het niet meer botert tussen jou en je partner is het beter om elk jullie eigen weg te gaan. Je besluit elkaar een nieuwe toekomst te gunnen en gaat scheiden. Maar hoe doe je dat, een echtscheiding regelen?

Als jullie uit elkaar willen gaan is de eerste stap een eerlijk en open gesprek. Misschien heeft één van beide partners al tijden geleden besloten dat de relatie niet meer lekker loopt terwijl het voor de ander als een verrassing komt. Pas als die obstakels uit de weg zijn is het tijd om de officiële echtscheiding te regelen.

hulp bij echtscheiding regelen online

Online echtscheiding regelen

Bij Snel Samen Scheiden kan je vlot, betaalbaar en zonder veel gedoe uit elkaar. Hoe? Online! Als je een echtscheiding wilt regelen ga je dus naar de website van Snel Samen Scheiden. Daar kiezen jullie het pakket dat het beste bij jullie situatie past, waarna wij alle benodigde documenten opsturen. Jullie vullen alles samen of apart in en sturen de documenten terug, waarna wij alles goed controleren. Vervolgens komen jullie één maal naar kantoor om alles te ondertekenen. Er zit altijd een kantoor van Snel Samen Scheiden bij jullie in de buurt! Ten slotte dienen wij het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente na goedkeuring.

Als jullie vlot afspraken met elkaar kunnen maken en alle documenten invullen, gaat online scheiden heel snel. Binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn!

online scheiding regelen

Is een online scheiding regelen iets voor ons?

Twijfel je of het online regelen van de echtscheiding bij jullie past? Op de website van Snel Samen Scheiden kan je een kosteloze test doen om te zien of online scheiden iets voor jullie is. Blijkt het toch niet bij jullie te passen? Dan kunnen we je doorverwijzen naar een scheidingsdeskundige die jullie door het echtscheidingstraject heen loodst.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek