Echtscheiding online


Snel Samen Scheiden voor een online echtscheiding

Een echtscheiding brengt veel met zich mee. Emoties, keuzes, administratie. Het liefst wil je zo snel mogelijk en op een eenvoudige manier uit elkaar, zonder veel gedoe. Dan kies je voor een online echtscheiding met Snel Samen Scheiden.

Wij bieden de ideale manier om eenvoudig uit elkaar te gaan, online en met professionele en persoonlijke ondersteuning. Niet alleen voor huwelijken, ook voor geregistreerde partnerschappen bieden wij pakketten. In welke situatie je ook zit, het hele echtscheidingstraject hoeft slechts drie tot vijf weken te duren.

Online scheiding aanvragen

Online echtscheiding in zes eenvoudige stappen

Snel Samen Scheiden biedt hulp in zes eenvoudige stappen als jullie uit elkaar willen. De eerste stap is het kiezen van een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Vervolgens vullen jullie samen of apart online de gegevens in, die wij verwerken. Wij kijken ook de conceptstukken na. Daarna komen jullie eenmalig op kantoor om alle stukken te ondertekenen. Ten slotte dienen wij alle stukken in en zorgen voor de verdere afwikkeling van de echtscheiding. Binnen twee tot drie weken daarna ontvangen jullie de echtscheidingsbeschikking die wordt ingeschreven bij de gemeente. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank of de gemeente.

online scheiding regelen

Vaste pakketten voor online echtscheiding

Snel Samen Scheiden heeft pakketten voor (bijna) iedere situatie. De pakketten hebben vaste prijzen zodat jullie niet voor verrassingen achteraf komen te staan. Twijfel je of een online echtscheiding bij jullie past ? Doe dan de test op onze website! De vragen kunnen we ook met jullie doornemen in een gratis gesprek. Als daar uit komt dat je toch beter niet kan kiezen voor een online echtscheiding maar voor een ’traditionele’ scheiding, dan kunnen we je altijd doorverwijzen naar een professionele en betrouwbare scheidingsdeskundige.

Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek